Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για το φορ

Δημοφιλή

Όλος ο κόσμος ασχολείται λίγο ή πολύ με την οργάνωση των επόμενων ομάδων. Οι παράγοντες έχουν υποχρέωση να βλέπουν μπροστά και έτσι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Με βάση την αναζήτηση που κάναμε, με βάση όλα τα δεδομένα, εκείνο το θέμα που τελικά είναι το πιο σοβαρό και το πιο καυτό για τον ΠΑΟΚ είναι του φορ.

Ο ΠΑΟΚ ξέρει ποια συμβόλαια που τελειώνουν δεν πρόκειται να ανανεωθούν, γνωρίζει και την ανάγκη απόκτησης χαφ, μεσοεπιθετικού και προφανώς ενός ακόμη μπακ. Εκείνο που παραμένει σύνθετο είναι το θέμα του σέντερ φορ, θέση στην οποία τελειώνουν δύο από τα τρία φετινά συμβόλαια. Θέση στην οποία ο ίδιος ο προπονητής παραδέχεται ότι… «έχουμε πρόβλημα στο εύκολο γκολ». Αν αυτό δεν αφορά κυρίως τους επιθετικούς, ποιον αφορά;

Και τι κάνει ο ΠΑΟΚ για τα φορ, σε περίοδο που δεν θέλει να κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του;

Μπορεί να αλλάξει και τους δύο υπάρχοντες; Είναι πολύ δύσκολο και θα αποτελέσει ρίσκο για την ομάδα που πρέπει να εμφανιστεί όσο πιο έτοιμη γίνεται στα καλοκαιρινά προκριματικά.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κρατήσει και τους δύο ενώ παραδέχεται ότι έχει πρόβλημα στο εύκολο γκολ; Και όμως υπήρχε κι’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το οποίο δεν προχώρησε στην ολοκλήρωση.

Θα κρατήσει τον έναν; Μάλλον, με την απόφαση και τις όποιες κινήσεις να γίνονται στην πορεία έτσι ώστε να μην επηρεαστεί η καθημερινότητα της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση και από όπου και αν το δει κάποιος, τις τελευταίες εβδομάδες πόντους κερδίζει ο Μπράντον Τόμας και χάνει έδαφος ο Ολιβέιρα. Ο οποίος είναι και ο σκληρός της υπόθεσης στη διαπραγμάτευση. Για να δούμε στο τέλος τι θα γίνει και πώς θα διαμορφωθεί η τριάδα του ΠΑΟΚ στην οποία μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί και στον Τζίμα.

 


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία