Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

H Cosmote είχε και έχει σχέδιο για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Όπως είναι γνωστό, η Cosmote TV έχει μπει στην διεκδίκηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν, χωρίς ωστόσο το συνδρομητικό κανάλι να είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος για να αποκτήσει τα δικαιώματα της τηλεοπτικής εικόνας του Δικεφάλου. Άλλωστε, οι «ασπρόμαυροι» είναι ένα… φιλέτο για την τηλεοπτική πίτα και είναι λογικό να το ορέγονται αρκετοί.

Όσον αφορά την Cosmote TV, έχει κάνει την έρευνα της αναφορικά με τον ΠΑΟΚ εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, το όνομα του Δικεφάλου έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι τον Σεπτέμβριο σε ένα μίτινγκ του καναλιού. Ωστόσο, όταν άρχισαν τα προβλήματα με τη NOVA (χαμένα ριπλέι στο ματς με τον Αστέρα κλπ) η συνδρομητική πλατφόρμα είδε το όλο θέμα πιο… ζεστά.

Οι άνθρωποι της Cosmote παρακολουθούσαν το όλο θέμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού έβλεπαν τον… ανταγωνιστή τους ουσιαστικά να έρχεται σε αντιπαράθεση με τους «ασπρόμαυρους».

Η Cosmote θέλει τον ΠΑΟΚ στο πρόγραμμα της και με τον τρόπο της το έχει δείξει στην Τούμπα. Ωστόσο, για να γίνει πράξη η επιθυμία θα πρέπει να γίνουν πολλά βήματα, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως οι «ασπρόμαυροι» θα κλείσουν κιόλας στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό. Στην Τούμπα θα εξετάσουν όλες τις επιλογές όταν έρθει η ώρα και έπειτα θα αποφασίσουν.


Τελευταία νέα

Το άγχος του Μίσιτς και ο ΠΑΟΚ

Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι ενήμερος για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ τον τσεκάρει και πως υπήρξε ενδιαφέρον για τον...

Στην ίδια κατηγορία