Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

O Βορράς έχει μόνο τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί κάτι

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τα 97 του χρόνια και είναι αλήθεια πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο και περισσότερο αντιλαμβάνομαι το πόσο σημαντικός είναι για το κοινό του και βέβαια για μία μεγάλη γεωγραφική έκταση, όπως αυτή της Μακεδονίας όπου είναι η βάση του.

Θα σας εκμυστηρευτώ πως όσο περνάει ο καιρός, εγώ προσωπικά γίνομαι έξαλλος με τα όσα βιώνει ο Βορράς ο οποίος πραγματικά έχει μόνο τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί κάτι. Και αυτό γιατί η εξέλιξή του δεν εξαρτάται από τα κέντρα εξουσίας, ξέχωρα αν αυτά αποδεδειγμένα τον κυνηγάνε για να μη φτάσει σε όλους τους στόχους που θα μπορούσε να φτάσει.

Διάβαζα τις προάλλες στο theopinion.gr το ρεπορτάζ της καλής συναδέλφου, Ευτυχίας Βατάλη, η οποία με ενημέρωσε όπως και όλους τους αναγνώστες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, πως τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, είτε δημιουργήθηκαν επί οθωμανικής κατοχής, είτε από ευεργέτες. Δεν υπάρχει μισό που να έχτισε το ελληνικό κράτος. Μόνο έκλεισε.

Ακόμα και το ΑΧΕΠΑ που ήταν δωρεά ιδρύματος του εξωτερικού, υπήρξαν πιέσεις προς το ίδρυμα αυτό να χτίσει το νοσοκομείο στην Αθήνα. Έπιασα τον εαυτό μου να διαβάζει το άρθρο και όσο έφτανα προς το τέλος εκνευριζόμουν.

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει έναν επενδυτή που του δίνει την ευχέρεια να είναι δυνατός, τα εχθρικά κέντρα δουλεύουν για να πατήσουν καλύτερα στη Θεσσαλονίκη. Ο στενός συνεργάτης του Μαρινάκη, Γιάννης Κουρτάκης, έστησε ραδιόφωνο πιστεύοντας πως θα επηρεάσει όμως πήγε άπατο.

Στη συνέχεια, υπήρξε η σχέση Μαρινάκη – Καρυπίδη και μία κοινή πορεία επικοινωνιακά και μη, έτσι ώστε να γίνει αρεστός στο συγκεκριμένο κομμάτι της πόλης. Εκεί το κόλπο έπιασε γιατί η παρασιτική νοοτροπία των γειτόνων, είναι έτοιμη να υποδεχτεί ότι εχθρικό του ΠΑΟΚ υπάρχει ακόμα και αν είναι απέναντι στα συμφέροντα της πόλης τους.

Και αφού παγιώθηκε αυτή η φιλία, ο άμεσος συνεργάτης σε πολλές δουλειές Αλέξης Κούγιας, βρήκε έδαφος να πατήσει πόδι μέσω του Ηρακλή. Προσπαθούν να το δέσουν από παντού βλέπετε.

Στη συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του νέο ισχυρού άντρα του Γηραιού, παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο οποίος κάθισε και στο πάνελ, είπε και “Ηρακλής Ανέστη”. Παναγίτσα μου…

Προφανώς και ο Ζέρβας δεν είχε την αυτονόητη σκέψη πως αυτός ο άνθρωπος είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον έχει πληγώσει με τα τρικ και την επικοινωνία, ανήκει στο γκρουπ που στέρησε με δόλιο τρόπο ένα πρωτάθλημα από τη μεγάλη ομάδα της πόλης του και ήρθε με σκοπό να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη τοξικότητα.

Και αυτή η συμπεριφορά από έναν τοπικό άρχοντα, αποδεικνύει και την παραδοσιακή ανικανότητα και δουλοπρέπεια του πολιτικού προσωπικού της πόλης.


Τελευταία νέα

Ρόμα και Ντε Ρόσι συνεχίζουν μαζί

Στον πάγκο της Ρόμα θα συνεχίσει να βρίσκεται και τα επόμενα χρόνια ο θρύλος της ομάδας, Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Όπως...

Στην ίδια κατηγορία