Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

O ΠΑΟΚ «καίγεται» για φορ, χαφ, πλάγιο μπακ και μεσοεπιθετικό

Δημοφιλή

Ο Ιβάν Σαββίδης εκπόνησε το πλάνο του ΠΑΟΚ, αυτό που πέρσι παρουσίασε ο Μπότο. Καλό; Κακό; Βάσιμο; Εφικτό; Ανέφικτο; Αυτό είναι ό,τι προσπαθούν και πετυχαίνουν στην Πορτογαλία οι μεγάλοι, που μπορούν και να παράγουν παίκτες και ταυτόχρονα πρωταγωνιστούν εντός και εκτός συνόρων, πουλώντας ακριβά τους παίκτες που αναδεικνύουν.

Ο ΠΑΟΚ κατάλαβε μετά από μερικά χρόνια ότι μπορεί να φέρνει νεαρούς από τις δικές του ακαδημίες, αυτοί είναι οι καλύτεροι στις ηλικίες τους και σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά για να πετύχουν, για να φθάσουν σε πιο υψηλά στάνταρ και για να κάνουν πορείες πρωταθλητισμού, πρέπει να πλαισιώσουν άλλους πιο ποιοτικούς-φθασμένους παίκτες με προσωπικότητα.

Τις βάσεις η ομάδα του ΠΑΟΚ τις έβαλε φέτος. Από το Νοέμβριο μέχρι τον Απρίλιο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και απλά λύγισε στα δύσκολα, έχοντας αναδείξει και καλούς νεαρούς παίκτες. Κάτι έγινε για να μην τα μηδενίζουμε όλα επειδή στο τέλος της σεζόν η ομάδα δεν πέτυχε τους βαθμολογικούς της παίκτες.

Άρα; Όλοι ξέρουν τι λείπει από αυτή την ομάδα, όλοι το λένε, όλοι το παραδέχονται. Ο ΠΑΟΚ θα επιμείνει στους δικούς του νεαρούς και θα πρέπει να δώσει λεφτά (αυτά που έδινε για ξένους νεαρούς αμφιβόλου αξίας) σε πιο έμπειρους παίκτες και σε προσωπικότητες που θα έρθουν να στηρίξουν το γκρουπ.

Άρα, ο ΠΑΟΚ καίγεται για φορ, χαφ, πλάγιο μπακ και μεσοεπιθετικό. Από εκεί γίνεται η αρχή. Οι τέσσερις πρέπει να κάνουν τη διαφορά και από εκεί και πέρα όλοι οι άλλοι που θα έρθουν συμπληρωματικά! Είναι κάτι δύσκολο; Είναι εύκολο; Ε, δεν είναι και πυρηνική φυσική. Το αποτέλεσμα περιμένουμε σε σύντομο διάστημα και μετά όλα τα άλλα στο γήπεδο.


Τελευταία νέα

Να μην χαθεί και άλλη σεζόν για τον Τζίμα

Ο Στέφανος Τζίμας την φετινή χρόνια έγινε για τα καλά κομμάτι της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ, πήρε τον ρόλο...

Στην ίδια κατηγορία