Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ έχει κορμό, αλλά δεν εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη

Δημοφιλή

Το Κόνφερενς δεν είναι η πιο μεγάλη διοργάνωση, ο δεύτερος προκριματικός δεν είναι ό,τι πιο δύσκολο, η Μπεϊτάρ δεν είναι η πιο δυνατή αντίπαλος, παρολ’ αυτά ο ΠΑΟΚ από αύριο έχει να δώσει τα πιο κρίσιμα ματς.

Δε νομίζω ότι χρειάζονται πολλές επεξηγήσεις για τα παραπάνω μετά το καλοκαίρι που πέρασε και τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Στο κάτω-κάτω ας σκεφτούμε το περασμένο καλοκαίρι και πόσο βασανιστικά πέρασε μετά τον αποκλεισμό από τους Βούλγαρους και ας αναλογιστούμε τι θα συμβεί και φέτος. Τη σημασία της πρόκρισης την καταλαβαίνεις αν σκεφτείς το μέγεθος της ζημιάς σε περίπτωση αποκλεισμού.

Δεν απευθυνόμαστε σε όσους έχουν πάνω από όλα το… «ΠΑΟΚ είσαι και ποια Μπεϊτάρ και εμείς έχουμε ζήσει τον μεγάλο ΠΑΟΚ» και όλα αυτά που δεν έχουν καμία ουσιαστική αξία. Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2023 προέρχεται από αποτυχημένη σεζόν, δυστυχώς δεν έκανε όσα περισσότερα μπορούσε για να διορθώσει τις αδυναμίες στο ρόστερ του, είναι στη διαδικασία αυτής της βελτίωσης και κάπως έτσι ισχύει ότι… αν ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο, τότε στην συνέχεια θα έχει και περισσότερες ελπίδες αφού θα έχει φτιάξει και καλύτερη ομάδα. Θα είναι καλύτερος σε αυτοπεποίθηση, αλλά και σε ρόστερ. Το θέμα είναι να γίνει η αρχή και μετέπειτα θα έρθουν και τα άλλα.

Τώρα όμως τι γίνεται; Ο ΠΑΟΚ έχει κορμό αλλά δεν εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη, κανείς δεν ξέρει τι προσωπικότητα θα βγάλουν οι παίκτες του στα δύσκολα, αν αυτά προκύψουν στη διάρκεια του αγώνα. Το πρώτο ματς θα είναι το πιο δύσκολο, το δεύτερο το αμέσως επόμενο και κάπως έτσι ξεκινάει η κρίσιμη χρονιά.


Τελευταία νέα

Έχεις FORZA και την Κυριακή!

Με αποκλειστικά ρεπορτάζ κυκλοφορεί η FORZA από χθες (27/4) και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. H κορυφαία εφημερίδα της Βορείου Ελλάδας έρχεται με αποκαλυπτικό...

Στην ίδια κατηγορία