Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να εμφανιστεί πάλι όπως στο Μπριζ

Δημοφιλή

Το χειρότερο στο ποδόσφαιρο είναι να ΜΗΝ παίρνεις ό, τι αξίζεις. Πώς να το κάνουμε; Στο Βέλγιο την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ είχε κάτι άλλο να αξίζει, δεν δικαιούνταν κάτι άλλο…

Και όμως η εικόνα του αγώνα δεν πήγε τόσο άσχημα ακόμη-ακόμη και από το 1-0 που έγινε νωρίς. Ο ΠΑΟΚ πιέστηκε, οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους και αυτοπεποίθηση, αλλά… μέχρι εκεί. Δεν έκαναν πολλές φάσεις και παρά το ότι κέρδισαν δίκαια, δεν ενθουσίασαν και τόσο με την απόδοσή τους.

Ο ΠΑΟΚ ήταν το πρόβλημα που παρά το ότι δέχθηκε νωρίς το γκολ από το 45΄ μέχρι και το 70΄ είχε την εικόνα της ομάδας που μπορούσε να απειλεί κατ’ εξακολούθηση, χωρίς όμως να φθάνει σε τελική.

Που θέλω καταλήξω…

Είναι δύσκολο σε τέτοιο επίπεδο να παίζεις μόνο για τη νίκη στο δεύτερο ματς. Είναι δύσκολη η Μπριζ στις μεταβάσεις που βρίσκει στους χώρους. Από εκεί και πέρα, έχουν ψυχολογία μετά τι τρεις νίκες στην αλλαγή προπονητή. Αλλά… αφού και μετά το πρώτο παιχνίδι το σκορ ήθελε να… μείνει στα αυτά επίπεδα, τότε… πάλι καλά.

Τόσο αναποτελεσματικός και χωρίς ποιότητα ΠΑΟΚ δεν μπορεί να εμφανιστεί εκ νέου! Αφού τώρα απέφυγε τον αποκλεισμό, την Πέμπτη η Τούμπα θα είναι καζάνι και οι Βέλγοι ξέρουν καλά ότι το κάθε λάθος θα το πληρώσουν… παντού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία