Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι ρατσιστές με… παπιγιόν κι οι συζητήσεις για τη ρεβάνς της Τούμπας

Δημοφιλή

Επιστροφή στο… παρελθόν! Δεκαετίες πίσω γύρισαν το ρολόι οι Βέλγοι με τα όσα προκάλεσαν το βράδυ της Πέμπτης στους Έλληνες φιλάθλους στο Μπριζ. Τότε που κάθε συζήτηση περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων έμοιαζε με ανέκδοτο! Αυτά καταπατήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Μπριζ.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ επικρατεί οργή με τα όσα επιφύλαξαν οι Βέλγοι στους Ελληνες εκδρομείς και η ΠΑΕ δεν δίστασε να μιλήσει ακόμη και για ρατσισμό… Έγιναν πράγματα χωρίς καμία λογική και χωρίς κανέναν λόγο, από… “ρατσιστές με παπιγιόν”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρονταν…

Επιθέσεις δέχτηκαν οι πάντες, οι Έλληνες φίλαθλοι, ακόμη και τα μέλη της ασφάλειας του ΠΑΟΚ που προσπαθούσαν να εκτονώσουν την κρίση ενώ ακόμη και οι αξιωματούχοι του ΠΑΟΚ αντιμετωπίστηκαν σαν… παρακατιανοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε στο Μπριζ 22 άτομα της ασφάλειάς του και 3 απεσταλμένους της ελληνικής αστυνομίας, που δεν κατάφεραν να αποτρέψουν αυτή την πρωτοφανή επίθεση των Βέλγων στους Έλληνες εκδρομείς.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος από τα στελέχη της ομάδας να κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να προστατεύουν τους Έλληνες φιλάθλους…

ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ

Παράλληλα με τις κινήσεις που κάνει ο ΠΑΟΚ για να βρεθεί το δίκιο που έχασαν οι Έλληνες φίλαθλοι στο Βέλγιο, ξεκινά και μια προσπάθεια να πρυτανεύσει η λογική και να μην παρασυρθεί κανείς από ρεβανσιστικές τάσεις, που θα θέσουν σε μεγάλο κίνδυνο τον σύλλογο.

Στην Τούμπα θα προσπαθήσουν να είναι η φιλοξενία των Βέλγων η ενδεδειγμένη και να μην πέσει κανείς στο επίπεδο αυτών που προκάλεσαν όσα προκάλεσαν στο Μπριζ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συμπεριφορά των οπαδών της Μπριζ ήταν καλή, μ΄ αυτούς δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα και μάλιστα έξω από το γήπεδο, οι οπαδοί των δύο ομάδων βάδιζαν δίπλα δίπλα χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που λένε πια στον ΠΑΟΚ, είναι ότι την ερχόμενη Πέμπτη “θα μιλήσει η Τούμπα”, αλλά μόνο σε ότι αφορά την προσπάθεια για την πρόκριση.

Η Τούμπα θα είναι “ηφαίστειο” για να σπρώξει τον ΠΑΟΚ και στην ιστορική πρόκριση στους ημιτελικούς του Κόνφερενς Λιγκ, χωρίς να πειράξει κανείς Βέλγους οπαδούς και παίκτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η παθιασμένη ομιλία του Σβαμπ στην ομάδα πριν το ντέρμπι! (video)

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από την… κόλαση του 1-2 και επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη...

Στην ίδια κατηγορία