Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, μάλλον οι άλλοι πρέπει να φοβηθούν τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα, υπάρχει αμφισβήτηση για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει στα ντέρμπι. Είναι μία ατάκα που χρησιμοποιεί ο Ντέμης στην εκπομπή με την θεότητα Γιάννη Πάγκο στο συνδρομητικό, όμως περισσότερο το λέει γιατί έτσι του έχει μείνει στο μυαλό. Αν το αναλύσουμε, για ποιον ακριβώς λόγο να αμφισβητώ τον ΠΑΟΚ για το αν μπορεί στα ντέρμπι.

Πραγματικά δεν έχω κανέναν φόβο και ούτε έπεσα από τα σύννεφα όταν η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στο Χαριλάου. Δεν ήταν χειρότερη, το αποτέλεσμα της το έκλεψαν ποδοσφαιρικά και πάλι θα μπορούσε στο τέλος να ισοφαρίσει.

Ο ΠΑΟΚ δεν ανταποκρίθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Προφανώς και ήταν η τελευταία αναμέτρηση της ομάδας που δεν έπαιξε τίποτα. Μα τίποτα. Έκτοτε, κέρδισε δύο φορές την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έβαλε τέσσερα μέσα στο Καραϊσκάκη, ενώ με τους μικρούς, που αυτοί που θα συναντήσει στα ντέρμπι, έχουν γκελάρει όλοι, βάζει τέσσερα και πέντε γκολ ανά παιχνίδι. Μια φορά και έξι.

Τι έχει να φοβηθεί ακριβώς ο ΠΑΟΚ για να καταλάβω; Έχουν οι άλλοι καλύτερο προπονητή; Ποιος έχει κάνει καλύτερη διαχείριση, έχει μοιράσει τον χρόνο σωστά, δεν είναι κανένας μα κανένας επιβαρυμένος και έχει τους λιγότερους τραυματισμούς;

Έχει να ζηλέψει κάτι από το ρόστερ των άλλων; Έχει αντιληφθεί κανείς πως ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος; Πως έχει συνδυάσει το ταλέντο των καλύτερων Ελλήνων παικτών αυτή τη στιγμή με την ποιότητα και τις παραστάσεις πολλών διεθνών παικτών; Ένας παίκτης που έπαιζε μέχρι πέρυσι στα Λάτσιο και κοστίζει αρκετά εκατομμύρια ευρώ, είναι ο πέμπτος χαφ στην δυάδα του κέντρου αυτή τη στιγμή. Μία ομάδα που έχουν σκοράρει όλοι πλην των τερματοφυλάκων και δύο στόπερ. Απλά είναι τυχεροί που τα ντέρμπι γίνονται χωρίς κόσμο, αλλά και σε αυτό το κομμάτι, η πλέον εξοικειωμένη ομάδα του πρωταθλήματος σε αυτές τις συνθήκες, ο ΠΑΟΚ είναι.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Μάλλον οι άλλοι πρέπει να φοβηθούν τον ΠΑΟΚ γιατί αν παρουσιάσουν τα κενά που παρουσιάζουν το τελευταίο δίμηνο, θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

Ο ΠΑΟΚ έχει τη σωστή νοοτροπία και ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει σε ό,τι συνθήκες παιχνιδιού και αν παίζει.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οικογενειακά το Πάσχα ο Τζίμας (pic)

Εκμεταλλευόμενος το νέο διήμερο ρεπό που δόθηκε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου σε μία εβδομάδα αποφόρτισης για τον ΠΑΟΚ που αποσυμπιέστηκε εν πολλοίς...

Στην ίδια κατηγορία