Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Οικογενειακά το Πάσχα ο Τζίμας (pic)

Δημοφιλή

Εκμεταλλευόμενος το νέο διήμερο ρεπό που δόθηκε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου σε μία εβδομάδα αποφόρτισης για τον ΠΑΟΚ που αποσυμπιέστηκε εν πολλοίς από την πίεση του προηγούμενου διαστήματος κυρίως λόγω των διαδοχικών του υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Στέφανος Τζίμας γεμίζει μπαταρίες στο… εσωτερικό και πιο συγκεκριμένα στις Σπέτσες μαζί με μέλη της οικογένειάς του.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως αναδημοσίευσε φωτογραφικό στιγμιότυπο από το νησί του Αργοσαρωνικού, περνώντας χρόνο με την οικογένειά του, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων. Άξιο αναφοράς πως τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο νεαρός φορ του Δικεφάλου προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε καριέρα και σχολείο. Συνεπώς, εκτός από τις σχολικές ώρες του γίνονται και μαθήματα…πριβέ στο σπίτι του με τον Δικέφαλο να έχει μεριμνήσει για αυτό.

Oι «ασπρόμαυροι» λαμβάνουν εξαιρετικά σοβαρά τη σχολική εκπαίδευση και θέλουν να έχουν ποδοσφαιριστές φοιτητές, καθώς θεωρούν πως μέσα από την εκπαίδευση διαμορφώνεται σωστά και ο χαρακτήρας του αθλητή, με τον Στέφανο Τζίμα να εκμεταλλεύεται οικογενειακά τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο του.

Αναλυτικότερα η ανάρτηση του 18χρονου επιθετικού του ΠΑΟΚ στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υπενθυμίζεται πως το διήμερο ρεπό εκμεταλλεύτηκε και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι δεδομένου πως μαζί με τη σύντροφό του έκαναν μία σύντομη απόδραση στο Παρίσι λίγο πριν την τελευταία «τριπλέτα» αγώνων του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μητσοτάκης: «Η εικόνα στα γήπεδά μας μοιάζει πλέον με την αντίστοιχη των ευρωπαϊκών»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη, που έδωσε στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην οπαδική βία, σημειώνοντας πως υπάρχει...

Στην ίδια κατηγορία