Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ο Μπράντον τα γκολ και ο… Μουργκ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το δεξί την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, με τον Τόμας Μουργκ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ για τη νίκη με 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, όντας και ο πρώτος «ασπρόμαυρος» σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός σκόραρε για πρώτη φορά μετά από ένα και πλέον έτος, αφού το τελευταίο του τέρμα χρονολογείται στις 5 Απριλίου του 2022, στην ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τη διαδικασία των Play Off του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, την περσινή σεζόν, ο Δικέφαλος ξεκίνησε την πορεία του στη Super League με νίκη επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα, με τον Μπράντον Τόμας να ανοίγει λογαριασμό, πετυχαίνοντας το παρθενικό γκολ του στο πρωτάθλημα, και το πρώτο για την ομάδα του στο πρωτάθλημα της σεζόν 2022-23.

Ο Ισπανός πέτυχε και το πρώτο γκολ παίκτη του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν, κάνοντας το 0-2 την έδρα της Μπεϊταρ Ιερουσαλήμ (το πρώτο ήταν αυτογκόλ των Ισραηλινών), ενώ το πρώτο περσινό γκολ, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, το είχε πετύχει ο Τιάγκο Ντάντας, στην ισοπαλία- αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας, από τον δεύτερο προκριματικό το Conference League.


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία