Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τι συμβαίνει με τα τηλεοπτικά του Χαρτς-ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League και τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στρέφοντας την προσοχή του στην πρώτη αναμέτρηση με την Χαρτς για τα play off των προκριματικών του Conference League.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τηλεοπτική μετάδοση των δύο αναμετρήσεων που θα δώσει ο ΠΑΟΚ με τους Σκωτσέζους, αφού εν αντιθέσει με το Champions League τα play off του Europa και του Conference League δεν υπάγονται στην κεντρική διαχείριση της UEFA.

Ως εκ τούτου δίνεται το δικαίωμα σε τηλεοπτικούς παρόχους να διαπραγματευτούν για τα δικαιώματα της μετάδοσης, με την Nova να έχει ξεκινήσει επαφές με τον πάροχο που θα μεταδώσει την πρώτη αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Χαρτς στην Σκωτία.

Το συνδρομητικό κανάλι θα μεταδώσει και την ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τους Σκωτσέζους, δεδομένης της συμφωνίας που έχει με τον Δικέφαλο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της φετινής σεζόν.

Εφόσον, ο ΠΑΟΚ περάσει το εμπόδιο της Χαρτς και προκριθεί στους ομίλους του Conference League, τότε θα μπει στην κεντρική διαχείριση της UEFA και οι αναμετρήσεις του Δικεφάλου θα μεταδίδονται από την Cosmote TV, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στην Ελλάδα.


Τελευταία νέα

Ο Βιεϊρίνια, που συνεχίζει να καταγράφει ρεκόρ κι ο Ιωσηφίδης

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τον 4ο τίτλο της ιστορίας του στην Α’ Εθνική/Super League το βράδυ της Κυριακής (19/5) και...

Στην ίδια κατηγορία