Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Λουτσέσκου ήξερε τι θα πετύχει από τη στιγμή, που προστέθηκε και ποιότητα στο ρόστερ

Δημοφιλή

Όλα τα είχε προγραμματίσει! Όλα τα είχε δει να έρχονται και απλά τα έβαζε σε μία σειρά μέσα από το πρόγραμμα και τη δουλειά του. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αφήνει και πάλι το αποτύπωμά του στην ομάδα του ΠΑΟΚ και γενικά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σαφώς και περίμενε την ενίσχυση της ομάδας του, εννοείται ότι ήταν προβληματισμένος στη διάρκεια του καλοκαιριού αφού ήθελε και λίγη παραπάνω ποιότητα για να δουλέψει και να βγει αποτέλεσμα. Αφού ξεπέρασε το εμπόδιο των καλοκαιρινών προκρίσεων εκεί όπου απαγορεύονταν να κάνει λάθος, αφού πέρασε με δυσκολία εκείνα τα ματς, όλα τα άλλα ήταν θέμα χρόνου να έρθουν.

Ο Λουτσέσκου είναι σίγουρος για τη δουλειά του σε αγωνιστικό και πνευματικό επίπεδο. Ήξερε τι θα πετύχει από τη στιγμή που προστέθηκε και ποιότητα στο ρόστερ, γνώριζε ότι ξεκίνησε από το 5-6 και θα έφθανε στο 8-9 της ομαδικής απόδοσης. Πάντα έτσι δεν κάνει; Καταφέρνει να εξελίξει το σύνολό του και μέσα από το συνδυαστικό ποδόσφαιρο να πετυχαίνει και στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Γιατί και τα δύο είναι απαραίτητα. Αγωνιστική ικανότητα, συνδυασμοί, εύκολο σκοράρισμα μέσα από ομαδική παραγωγή φάσεων, μαζί και με νοοτροπία νικητή στα δύσκολα που μπορεί να έρθουν μέσα στο γήπεδο ή στη χρονιά.

Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ έφθασε σε σημείο να σκοράρει 69 γκολ στα μισά παιχνίδια της σεζόν! Η ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος και του ευρωπαϊκού ομίλου που συμμετείχε. Ο ΠΑΟΚ που πετυχαίνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε αποτελέσματα και σκοράρισμα. Το σύνολο που παίζει σταθερά καλά και εντυπωσιακά ανεξάρτητα από την έδρα, τον αντίπαλο, τις απουσίες. Δεν αλλάζει τίποτα την απόδοση του ΠΑΟΚ! Κανένας παράγοντας δεν δείχνει ικανός να επηρεάσει και ενώ θα έρθουν και τα δύσκολα.

Όλα από την ομάδα που έφτιαξε ο Σαββίδης και με χαρά αλλά και σιγουριά παρέδωσε στα χέρια του Λουτσέσκου.


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία