Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Λουτσέσκου… έθιξε τον εγωισμό τους!

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου όπως είπε και στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ διαπίστωσε ένα θέμα ψυχολογίας στην ομάδα του. «Θα έλεγα ότι έχουμε ένα ψυχολογικό θέμα, από τη δική μας άποψη, ήταν έλλειψη αντίδρασης και θέλησης να πάρουμε ρίσκα βγαίνοντας από τις θέσεις, παραμένοντας σε μία αναπαυτική θέση, ήμασταν φοβισμένοι για να μην κάνουμε το λάθος και μας δείξουν με το δάχτυλο. Κουράστηκε το μυαλό μας». Ήταν ένα κομμάτι των δηλώσεων του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Άρη θέλησε να… θίξει τον εγωισμό των παικτών του με κάποιες ομιλίες που πραγματοποίησε πριν την έναρξη των προπονήσεων. «Δεν είναι αυτό το πραγματικό μας πρόσωπο. Δεν είστε εσείς αυτό που παρουσιάζετε μέσα στο γήπεδο. Δείτε από που ξεκινήσαμε και που φτάσαμε. Συγκεντρωθείτε, καταλαβαίνω πως υπάρχει πνευματική κόπωση και σωματική, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Ήταν κάποια από τα λόγια που επαναλάμβανε τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στις προπονήσεις, μεταξύ άλλων. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρατήρησε πως δεν υπάρχει η ίδια συγκέντρωση-αυτοπεποίθηση με πριν και ήδη με τους συνεργάτες του προσπαθεί να βρει λύση στο όλο θέμα, που πλέον βγαίνει και στο χορτάρι. Πάντως, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ περιμένει αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του και για αυτό χρησιμοποίησε και κάποιες εκφράσεις κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η γκολάρα του Ντεσπόντοφ πήρε βραβείο!

Tην, έξοχη, εκτέλεση του Κίριλ Ντεσπόντοφ κόντρα στον Παναθηναϊκό ανέδειξαν ως το κορυφαίο γκολ του Μαρτίου οι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία