Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Γκασλί αγόρασε μερίδιο γαλλικής ποδοσφαιρικής ομάδας

Δημοφιλή

Ο Πιερ Γκασλί έγινε ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας και συγκεκριμένα της FC Versailles. Ο Γάλλος πιλότος έγινε ένας από τους τρεις συνεργάτες του ποδοσφαιρικού συλλόγου που αγωνίζεται στην Νασιονάλ (τρίτη κατηγορία). Ο Γκασλί θα ενταχθεί στον σύλλογο ως κοινός μέτοχος δίπλα στον Πρόεδρο Αλεξάντερ Μουλιέ, ο οποίος είναι εγγονός του ιδρυτή του ομίλου λιανικής Auchan, και του συνεργάτη του Φαμπιάν Λαζάρ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ κομμάτι της FC Versailles, καθώς πάντα ήθελα να εμπλακώ με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Με τους δύο άλλους ιδιοκτήτες, τον Αλεξάντρ και τον Φαμπιάν, μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές, φιλοδοξίες και το ανταγωνιστικό πνεύμα που θα μας επιτρέψει να αναπτύξουμε το κλαμπ. Αυτή είναι η αρχή μίας πολύ όμορφης ιστορίας. Πάμε Βερσέιγ!», δήλωσε ο οδηγός της Alpine.

Από την πλευρά του ο Μουλιέ είπε: «Ο Πιέρ Γκασλί συμπληρώνει πολύ καλά τον Φαμπιάν κι εμένα. Είμαι πεπεισμένος ότι η συνεργασία μας θα αποδώσει καρπούς. Ως φίλαθλος της F1, ξέρω πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε τον Πιέρ στο πλευρό μας. Μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ποδοσφαιρική περιπέτεια του Γκασλί έρχεται με φόντο μια δύσκολη περίοδο αυτή τη σεζόν, με την ομάδα της Alpine να μάχεται αυτή τη στιγμή για τις τελευταίες θέσεις του grid.

Η A524 έχει αποδειχτεί προς το παρόν κακό μονοθέσιο και ούτε ο Γκασλί ούτε ο ομόσταβλός του, Εστεμπάν Οκόν, δεν μπόρεσαν να κερδίσουν πόντους στους δύο πρώτους αγώνες της φετινής σεζόν της Formula 1. Όμως, παρά τις προκλήσεις, δεν υπάρχει αίσθηση η ομάδα να εγκαταλείπει την προσπάθεια να βελτιωθεί αυτή τη σεζόν. Επόμενος αγώνας της Formula 1 είναι το προσεχές τριήμερο (22-24 Μαρτίου), με το γκραν πρι της Αυστραλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Μπράντον γίνεται 90άρης

Την τελευταία διετία ο Μπράντον Τόμας έχει εξελιχθεί σε μια αξιόπιστη λύση για την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, με...

Στην ίδια κατηγορία