Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Με το… καλημέρα στα βαθιά ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ιδιαίτερα δυναμικά εκκίνησε τη μίνι προετοιμασία του ενόψει των αγωνιστικών του υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη ο ΠΑΟΚ δεδομένου πως μπήκε με το… καλημέρα στα βαθιά κινούμενος σε υψηλή ένταση. Χωρίς τους διεθνείς, αλλά με τη ψυχολογία στα ύψη, παίκτες και τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια, με το πρόγραμμα επιστροφής στη βάση να περιλαμβάνει παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, καθώς και οικογενειακό διπλό υψηλής έντασης. Συνεπώς, κάθε άλλο παρά… χαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές του ο Ράζβαν Λουτσέσκου λαμβάνοντας υπόψιν το απαιτητικό πρόγραμμα του Απρίλιου αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ντέρμπι με Παναθηναϊκό.

Μπάμπα Ράχμαν και Μάγκομεντ Οζντόεφ ήρθαν να προστεθούν στο ήδη επιβαρυμένο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ μαζί με τους Γιάννη Μιχαηλίδη-Ζόαν Ζάστρε που ανεβάζουν διαρκώς στροφές με ορίζοντα επαναδραστηριοποίησης εκμεταλλευόμενοι πλήρως το προσφερόμενο κενό αγωνιστικών υποχρεώσεων εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Σταθερά εκτός ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ δεδομένου του τραυματισμού που είχε αποκομίσει από την περίοδο παρουσίας του στο AFCON καθώς υπέστη θλάση τρίτου βαθμού, έχοντας περάσει την πόρτα του χειρουργείου και μένοντας εκτός δράσης έως και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Την Τετάρτη (20.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην υπολογίζει στους Ντόμινικ Κοτάρσκι, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Στέφανο Τζίμα, Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη έως και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους, με την υποσημείωση πως εν τέλει ακυρώθηκε ένας ασπρόμαυρος… εμφύλιος. Ενδεικτικό πως ο Άλι Σαμάτα επέλεξε να μη δηλώσει το «παρών» με την Τανζανία στην αναμέτρηση με τη Βουλγαρία του Κίριλ Ντεσπόντοφ και αντ΄ αυτού να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη όπως ακριβώς και από τους αγώνες των Τανζανών με Αζερμπαϊτζαν και Μογγολία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία