Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Λουτσέσκου δεν θα μπορεί να πει «όχι» στον Σαββίδη

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει να λειτουργεί τεχνοκρατικά σε όλα τα επίπεδα σε μία εποχή που οι δυσκολίες, που αντιμετώπιζε ο Ιβάν Σαββίδης, μας φόβιζαν για το αντίθετο.

Αρχικά, η ομάδα ενισχύθηκε εντυπωσιακά μέσα στο καλοκαίρι, ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα από αυτά που εισέπραξε. Και πιστέψτε με, προσωπικά δεν μου λείπει κανένας από τους Ίνγκασον, Ντούγκλας Αουγκούστο και Νάρεϊ. Για την ακρίβεια, θα μου έλειπε ο πρώτος, γιατί ο Έκονγκ είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης, αλλά είναι τέτοια η συνολική εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο, που ουδέποτε έπιασα τον εαυτό μου να λέει «που σαι ρε Ίνγκι».

Στη συνέχεια, ο Ιβάν Σαββίδης ανανέωσε νωρίς τον Αντρίγια Ζίφκοβιτς. Ο οποίος είχε ξεκινήσει φουριόζος την τελευταία χρονιά του συμβολαίου που έτρεχε και η υπογραφή της ανανέωσης μας δημιούργησε ένα ερωτηματικό για το κατά πόσο θα του μειώσει ή όχι το κίνητρο. Ο Σέρβος, όχι μόνο δεν έριξε ρυθμό, αλλά τον ανέβασε σε σημεία που ουδέποτε είχε φτάσει στον ΠΑΟΚ. Είναι μία ηγετική μορφή, έχει πιάσει ήδη από τις αρχές Οκτώβρη τα νούμερα της περυσινής σεζόν και είναι η νούμερο ένα αναφορά της ομάδας.

Ακολούθησε η ανανέωση του Ντόμινικ Κοτάρσκι. Προφανώς και μία τέτοια ανανέωση, είναι η βασική μορφή επιβράβευσης για ένα παιδί που ξεκίνησε με ερωτηματικά και έπεισε τους πάντες πως είναι ένας τερματοφύλακας υψηλού επιπέδου. Πολλές φορές, το μυαλό σε τέτοιες υποθέσεις, πάει απευθείας στη πώληση, αλλά δεν είναι αυτή η άμεση στόχευση. Προφανώς και μία τέτοια ανανέωση θα δώσει το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να καθίσει με καλύτερους όρους στο τραπέζι για την διαπραγμάτευση του παίκτη, αλλά μέχρι εκεί. Το βασικό, είναι το πνευματικό. Το να αισθανθεί ο παίκτης πως βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που τον πιστεύει, που σέβεται την δουλειά του, που τον θεωρεί σημαντικό για την καθημερινότητά του. Και αυτό το μήνυμα, ο ΠΑΟΚ το πέρασε στον παίκτη.

Ο ΠΑΟΚ έστησε λοιπόν μία ομάδα που δύσκολα χάνει και έχει πολύ μεγαλύτερο ταβάνι από αυτό που είχε μέχρι πρότινος. Οι παίκτες που μπορεί και να είχαν λόγους να αισθάνονται ανασφαλείς, συνάντησαν μία συμπεριφορά που λέει ακριβώς το αντίθετο. Τα χέρια του Λουτσέσκου λύνονται μέρα με τη μέρα, σε μία διαδρομή που θα καταλήξει στο αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ο ίδιος με την ομάδα.

Και αν συνεχίσει ο Σαββίδης να του προσφέρει μία ομάδα χωρίς προβλήματα, δεν θα μπορεί να πει και όχι.

 


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία