Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ιανουάριος της μεγάλης ευκαιρίας για τον ΠΑΟΚ σε σχέση με τους ανταγωνιστές του

Δημοφιλή

Το κακό για τον Δικέφαλο του Βορρά είναι ότι ο Ιανουάριος ξεκίνησε με την ήττα και την κακή εμφάνιση απέναντι στον Άρη. Μέσα στο ίδιο διάστημα όμως υπάρχουν και πολλά θετικά, τα οποία ο Δικέφαλος πρέπει να αξιοποιήσει.

Ακόμη και μετά από αυτή την ήττα, ο ΠΑΟΚ δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τους άλλους ανταγωνιστές του. Είναι καλύτερα σε σχέση με το πρόγραμμά του. Οι άλλοι μέσα σε αυτό το διάστημα, όπου λείπουν και αρκετοί Αφρικανοί, δίνουν από 3-4-5 ντέρμπι ο καθένας. «Σκοτώνονται», «φαγώνονται», έχουν απώλειες, χάνουν σε ένταση, χάνουν παίκτες, επιβαρύνονται σε μεγάλο βαθμό, ομάδες αρκετά μπερδεμένες και με νέους προπονητές όπως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Ομάδες όπως η ΑΕΚ που έχει συνεχόμενα προβλήματα και δείχνει το τελευταίο διάστημα ότι δεν μπορεί να έχει τις ίδιες εντάσεις για 90 λεπτά. Το έδειξε με Παναιτωλικό, με Πανσερραϊκό, με τον Ολυμπιακό, φυσικά και με τον Άρη.

Σε αυτό το ίδιο διάστημα όπου οι άλλοι προβληματίζουν και θα έχουν ακόμη μεγαλύτερες απώλειες, ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να ξαναβρεί τη φόρμα του. Να ξαναβάλει στο παιχνίδι του πολύτιμους παίκτες όπως οι Ζίβκοβιτς, Μπάμπα και Τάισον που έχασαν κάποιο διάστημα του Δεκεμβρίου. Να παίξει και πάλι στους ρυθμούς των περασμένων εβδομάδων τότε που μπορούσε να κρύβει την μπάλα σε οποιοδήποτε γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ που εύκολα θα καλύψει τις απουσίες των δικών του Αφρικανών και έχει βρει τρόπο να ενεργοποιήσει και τον Μάρκος Αντόνιο. Τον ΠΑΟΚ που μπορεί να παίζει εξαιρετικά ακόμη και σε άδεια γήπεδα.

Είναι χρόνος που μπορεί να κερδίσει ο Δικέφαλος του Βορρά, είναι χρόνος που μπορεί να τον βοηθήσει για όλη τη χρονιά. Αν τώρα βρει και έναν έστω πολύ ποιοτικό παίκτη ως μπακ ή ως εξτρέμ, ακόμη καλύτερα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Σάστρε το έχει ξανακάνει!

Ένα αξέχαστο παιχνίδι της μοίρας για τον Ζόαν Σάστρε στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ κατά...

Στην ίδια κατηγορία