Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο… έφηβος Τάισον στο «αρχείο» του ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Νέα ημέρα ξημέρωσε για τον ΠΑΟΚ που τον βρίσκει πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα, με ρεκόρ ιστορικής επίθεσης και πρωτόγνωρα νούμερα, καλύτερη επιθετική συγκομιδή στην παραγωγικότερη Super League, έναν Ράχμαν Μπάμπα που «επέστρεψε για τα… καλά με ρεκόρ» δεδομένου πως συνιστά τον Γκανέζο αμυντικό με τα περισσότερα σκορ στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν και έναν έφηβο Τάισον που τα… σπάει και απολαμβάνει με τη σειρά του τα οφέλη των προσπαθειών του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έθεσε τον ΠΑΟΚ σε ρόλο οδηγού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, «ξεκλειδώνοντας» το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου και οδηγώντας το σε μία υπερπολύτιμη νίκη που επί της ουσίας του εξασφάλισε την πρώτη θέση στη βαθμολογική κατάταξη της regular season. Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως με το συγκεκριμένο τέρμα ο… έφηβος Τάισον έγινε ο τρίτος γηραιότερος παίκτης του ΠΑΟΚ που σκοράρει στο πρωτάθλημα σε ηλικία 36 ετών και 50 ημερών.

Πιο μεγάλοι από αυτόν βρήκαν δίχτυα στο πρωτάθλημα μόνο ο Λίνο (36 ετών και 188 ημερών) και ο Γιώργος Κούδας (37 ετών και 25 ημερών). Γίνεται αντιληπτό πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός διάγει μία δεύτερη νεότητα κάτι που συνέβαλε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τους «ασπρόμαυρους» για ακόμη μία αγωνιστική σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Συνεχίζει στη Ρωσία ο Ίλιτς

Ο Σάσα Ίλιτς από το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (4/5) είναι και επίσημα προπονητής της Νίζνι. Ο Ίλιτς αποχώρησε...

Στην ίδια κατηγορία