Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ιστορικό ρεκόρ επίθεσης για ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Με τη νίκη στη Λαμία (0-2), εκμεταλλευόμενος και το 3-3 της ΑΕΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο ΠΑΟΚ έκλεισε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση. Ταυτόχρονα όμως ολοκλήρωσε τις 26 αγωνιστικές με την καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 66 γκολ (62 είχε ο Παναθηναϊκός, 60 η ΑΕΚ και 58 ο Ολυμπιακός), δηλαδή σκόραρε 2,53 φορές κατά μέσο όρο. Ο αριθμός αυτός ξεπέρασε και τα 2,20 γκολ ανά αγώνα που είχε το 2018/19 (είχε επίσης 66 γκολ αλλά σε 30 αγωνιστικές), όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητος και είχε κάνει το προηγούμενο ρεκόρ του ισοφαρίζοντας αυτό του 2000/01 (επίσης με 66 γκολ σε 30 αγωνιστικές).

Στα αξιοσημείωτα δε πως ο ΠΑΟΚ φρόντισε να σημειώσει και μία εντυπωσιακή άνοδο εν συγκρίσει με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο δεδομένου πως βρίσκεται στο +6 βαθμολογικά, με το αβαντάζ που του προσφέρει η κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να συνιστά σύμμαχό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Xαμένη για ΠΑΟΚ η πρώτη μάχη στους τελικούς χάντμπολ

Στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Νέα Ιωνία με 29-19. Mέχρι το...

Στην ίδια κατηγορία