Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μοναδικό ερωτηματικό ο Σάστρε

Δημοφιλή

Εβδομάδα αποφόρτισης για τον ΠΑΟΚ κατόπιν του απαιτητικού προγράμματός του με διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να χορηγεί εκ νέου διήμερο ρεπό στο γκρουπ ποδοσφαιριστών του που δεν πέρασε ανεκμετάλλευτο από τους Ντόμινικ Κοτάρσκι και Στέφανο Τζίμα. Ο μεν Κροάτης κίπερ έκανε μία σύντομη εξόρμηση στο Παρίσι μαζί με την σύντροφό του και ο δε νεαρός επιθετικός ταξίδεψε οικογενειακά στις Σπέτσες λίγο πριν τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ ανανέωσε το «ραντεβού» του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας τη Δευτέρα (06.05), μετατοπίζοντας την προσοχή του στην κατάσταση του Ζόαν Σάστρε δεδομένου πως κατόπιν του τραυματισμού που αποκόμισε από την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Συνεπώς, συνιστά το μοναδικό ερωτηματικό για τον Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της εξ αναβολής 5ης αγωνιστικής των Play Off της Super League, με το νέο διήμερο ρεπό να αποκτά ένα σημαντικό διάστημα ξεκούρασης για τον Ισπανό δεξιό οπισθοφύλακα. Πάντως, η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία για την ώρα, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν μέρες μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στον ΠΑΟΚ προσέχουν για να έχουν. Έτσι, στον Δικέφαλο θα τον επαναφέρουν στο πρόγραμμα των υπολοίπων μόλις θεωρήσουν πως είναι στο 100%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Καμπάνα από UEFA σε ΠΑΟΚ για Μπριζ

Η UEFA ανακοίνωσε πως επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ πρόστιμο, αλλά απαγόρευση παρουσίας των οπαδών του στο πρώτο εκτός έδρας ματς...

Στην ίδια κατηγορία