Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Επέστρεψε για τα… καλά με ρεκόρ ο Μπάμπα»

Δημοφιλή

Επικράτησε έντονη ανησυχία αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του δεδομένης της διάσεισης που αποκόμισε κατόπιν μίας σύγκρουσης που είχε με τον Γιώργο Βαγιαννίδη, χρειάστηκε να παραμείνει για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, ακολούθησε μία σειρά από πρωτόκολλα που προέβλεπε ο τραυματισμός του αλλά εν τέλει όλα αυτά αποτελούν παρελθόν για τον Ράχμαν Μπάμπα δεδομένου πως δήλωσε ξανά «παρών» 10 ημέρες μετά.

Ενδεικτικό πως ενεργοποιήθηκε στην αρχική σύνθεση με τη Λαμία στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και κατ΄επέκταση της τελευταίας «στροφής» της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έχοντας καταφέρει να διπλασιάσει τα τέρματα του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις της εκτός έδρας δοκιμασίας του αγωνιστικού τμήματος, δείχνοντας πως έχει επιστρέψει πίσω για τα καλά.

Αφορμή δοθείσης από την επιστροφή του Γκανέζου αριστερού οπισθοφύλακα, ΜΜΕ της πατρίδας του ασχολήθηκαν έντονα με την επαναδραστηριοποίησή του, λαμβάνοντας υπόψιν το γκολ που σημείωσε και επί της ουσίας «σφράγισε» το τελικό σκορ, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «έκανε μια αξιοσημείωτη επιστροφή μετά την κατάρρευσή του πριν από μερικές εβδομάδες, καθώς σκόραρε για τη νίκη του ΠΑΟΚ την Κυριακή. Ο Ράχμαν Μπάμπα είχε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και η ομάδα του εξασφάλισε ένα 2-0 κόντρα στη Λαμία.

Ο αγώνας της Κυριακής σηματοδότησε τον πρώτο αγώνα του μετά το περιστατικό και το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις εξασφάλισε τρεις κρίσιμους βαθμούς για τον ΠΑΟΚ, που τον τοποθέτησαν ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα». Ορμώμενα δε από τη συγκομιδή του Ράχμαν Μπάμπα, ΜΜΕ της Γκάνας τόνισαν πως «με τα τέσσερα τέρματα που έχει σημειώσει συνιστά τον Γκανέζο αμυντικό με τα περισσότερα σκορ στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στην Μπαρτσελόνα βλέπουν τον Γιαμάλ ως τον νέο ηγέτη

Να… ανταμείψει το πιο ελπιδοφόρο πρότζεκτ της με έναν εκ των πλέον συμβολικών τρόπων φέρεται να σκέφτεται η Μπαρτσελόνα....

Στην ίδια κατηγορία