Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Απαιτητική εκτός έδρας δοκιμασία για ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Παιχνίδι στη Λιβαδειά δίνει το μεσημέρι της Δευτέρας (4/3, 15:00) ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό για την 25η αγωνιστική της Super League 2. Την περασμένη Πέμπτη (29/2) η ομάδα του Αλεξιάδη επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με 1-0 την Κοζάνη χάρη σε γκολ του Δαρέλα και πλέον στρέφει την προσοχή της στον απαιτητικό αγώνα με τον Λεβαδειακό. Οι τρεις βαθμοί ήταν πολύτιμοι για τους «ασπρόμαυρους», καθώς ανέβηκαν στην θέση, έχοντας 27 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία στο AEL FC Arena στο ντέρμπι κορυφής του βορείου ομίλου. To σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έχει αποσπάσει 52 βαθμούς και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Αλέξης Αλεξιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γκορντεζιάνι και Γρόσδη, αλλά και στους τιμωρημένους ΠαναγιώτουΔαρέλαΤασιούραΦίλωνΤσοπούρογλου και Σνάουτσνερ.

H αποστολή του ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Ναντέρ, Νικολακούλης, Παντεκίδης, Σινανάι, Μανωλιούδης, Κιτσάκης, Γιαξής, Καστίδης, Σελιμάι, Τσίκος, Νινούα, Ρούμιαντσεβ, Γκούμας, Σμυρλής, Κουαλιάτα, Κανίς, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σαποβάλοφ, Πανίδης
Την αναμέτρηση στη Λιβαδειά θα διευθύνει ο Πουλόπουλος Θεοδώρος, με βοηθούς τους Σγουράκη και Γεωργακόπουλο. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε η Τσιοφλίκη Ανδρομάχη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τρομερό στατιστικό για Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου διανύει την δεύτερη θητεία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει φτάσει...

Στην ίδια κατηγορία