Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

O Αντρίγια θα είναι ο νέος Βιεϊρίνια

Δημοφιλή

Μία από τις πλέον ανησυχητικές στιγμές που περάσαμε το καλοκαίρι, αφορούσε το γεγονός πως παίκτες που θεωρητικά ήταν δεμένοι με το κλαμπ, παρουσίασαν τάσεις φυγής.

Αρχικά ο Ίνγκι Ίνγκασον, στη συνέχεια ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, τέλος ο όχι και τόσο δεμένος με το κλαμπ, Καλέντ Νάρεϊ. Είχε προηγηθεί η κακή διαχείριση Μπότο στην περίπτωση του Ντόμινικ Κοτάρσκι, ενώ για διάφορους υπήρχε μία φημολογία.

Ακόμη και η κουβέντα για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα, σκάλωνε ως έναν βαθμό στο ότι το ρόστερ ήταν πολύ αδιάφορο και ο παίκτης δεν έβλεπε προοπτική επιστροφής στη Τούμπα.

Η μοναδική περίπτωση που μας έδινε μία άλλη διάσταση και μπορούσαμε να πατήσουμε, ήταν αυτή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος, με δεδομένο πως έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, δεν έδειχνε ανήσυχος. Σα να είχε κατασταλάξει για το τι θέλει να κάνει στη ζωή του και σε αυτή, υπάρχει σε περίοπτη θέση ο ΠΑΟΚ.

Το πιο σημαντικό κομμάτι, κατ’ εμέ, όσον αφορά στη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ζίβκοβιτς λοιπόν, είναι αυτό. Το πρόσωπο που περνάει καλά, θεωρεί τον ΠΑΟΚ μεγάλο κλαμπ που τον καλύπτει και παράλληλα δεν είναι τυχαίος. Μιλάμε για έναν βασικό παίκτη της εθνικής Σερβίας.

Το ότι περνάει καλά στον ΠΑΟΚ, φαίνεται και από την εικόνα του μέσα στο γήπεδο. Κανένας μα κανένας δεν μπορεί να χαρακτηρίσει τον Ζίβκοβιτς αδιάφορο. Ακόμα και στη κακή του μέρα, είναι ο παίκτης που δεν θα στερήσει την ισορροπία από την ομάδα του. Δεν θα στεναχωρήσει τον προπονητή του χαλώντας το τακτικό πλάνο. Δεν θα απογοητεύσει την κερκίδα η οποία τρέφεται από την προσπάθεια των παικτών.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναγνώρισε όλο το πακέτο. Ο συνδυασμός ποιότητας, διάθεσης, προσφοράς, ειδικού βάρους, τον οδήγησαν να κλείσει το μέτωπο νωρίς. Πιο νωρίς από οποιοδήποτε άλλο.

Δεν θα μπορούσε να μην επιβραβεύσει αυτή την εικόνα και αυτή τη σύνδεση του παίκτη με το κλαμπ. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Αντρίγια θα είναι ο νέος Βιεϊρίνια συμπληρώνοντας 7 χρόνια παρουσίας στην ομάδα και ποιος ξέρει, μπορεί και περισσότερα.

Στο κομμάτι της διαχείρισης από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δείχνει πως βρίσκεται στο καλύτερο παραγοντικό του φεγγάρι στην ομάδα. Και ό,τι κάνει, είναι ένα μήνυμα προς τον Ράζβαν Λουτσέσκου και την κουβέντα ανανέωσης που σε κάποια φάση θα γίνει.

Αφού του γέμισε το ρόστερ, του κλείνει το σημαντικότερο μέτωπο στην διαχείριση της καθημερινότητας και πάμε παρακάτω.


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία