Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τόσο απών ο Σαββίδης, αλλά και τόσο… παρών

Δημοφιλή

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια παράξενη κατάσταση. Σκεφτείτε να υπήρχε κάποια άλλη ομάδα, η οποία θα είχε έναν ιδιοκτήτη, ο οποίος θα ήταν “άφαντος” για περισσότερα από 3,5 χρόνια!

Η τελευταία φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη σε δημόσια θέα, είναι αυτή που βλέπετε. Είναι στις 23/2/2020 έξω από την Τούμπα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έκτοτε, κι έχουν περάσει 3 χρόνια και σχεδόν 7 μήνες, δεν τον έχουμε ξαναδεί σε κοινή θέα και δεν τον έχει ξαναδεί σχεδόν κανείς στην Θεσσαλονίκη.

Υπό διαφορετικές συνθήκες αυτή η σχέση θα είχε κλονιστεί. Ο κόσμος πάντα θέλει να βλέπει τον επικεφαλής στις στραβές, ενώ και η ίδια η ομάδα θέλει να βλέπει τον αφεντικό της και να νιώθει την ανάσα και την παρουσία του.

Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να υπάρχει, η ομάδα προχωράει κανονικά και μάλιστα με περισσότερες… υποσχέσεις.

Στην πραγματικότητα, παρότι μακριά από τη Θεσσαλονίκη και τη δημόσια ζωή, ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει πολύ κοντά, με τον δικό του τρόπο.

Όλα όσα έγιναν το καλοκαίρι, για τα οποία υπάρχει πια γενική παραδοχή πως ήταν στη σωστή κατεύθυνση, δεν έγιναν μόνα τους. Έγιναν επειδή έχει δημιουργηθεί μια δομή, που μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις και γιατί ο Σαββίδης είναι πραγματικά παρών, έτοιμος να δίνει κατευθύνσεις, να δημιουργεί δομές, να παίρνει αποφάσεις και φυσικά να είναι εγγυητής της λειτουργίας του ΠΑΟΚ.

Κι όλα αυτά σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, σε μια περίοδο που υπάρχει δυσκολία στην κίνηση κεφαλαίων. Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει αντιληφθεί την δυσκολία των καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί σε πολλά επίπεδα.

Όλα όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό και κυρίως την κατάληξη, ας τα θυμόμαστε για την επόμενη φορά!


Τελευταία νέα

Φερστάπεν: «Ούτε με 250 εκ. στη Mercedes»

Μεταγραφικό «ντόμινο» αναμένεται στην Formula 1 μετά την ανακοίνωση της μετακίνησης του Λιούις Χάμιλτον στην Ferrari το 2025, καθώς...

Στην ίδια κατηγορία