Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Αδιάκριτος και η μεγάλη κίνηση για τη διαιτησία!

Δημοφιλή

* Πέρα από πρωτοπόρος στο θέμα περηφάνιας ο μεγάλος σύλλογος της καρδιάς μας είναι πρωτοπόρος και σε άλλα θέματα, φίλες και φίλοι του Αδιάκριτου.

* Μετά το “στεγνό καθάρισμα” στο κύπελλο, αφού ο πρόεδρος τα έχωσε στον Πορτογάλο διαιτητή (δεν μας ενημέρωσαν οι ρεπόρτερ σε ποια γλώσσα το έκανε, γιατί ο πρόεδρος δεν φημίζεται για τις γνώσεις του σε κάποια γλώσσα, πλην της ελληνικής) κι αφού διευκρίνισε ότι η ανακοίνωση δεν στρέφονταν κατά του Ολυμπιακού, αλλά κατά του κακού διαιτητή, έκανε την μεγάλη κίνηση.

* Ενώ όλοι ζητάνε ξένους διαιτητές στα κρίσιμα παιχνίδια, ο πρόεδρος ζήτησε Έλληνα διαιτητή στη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

* Κι επειδή για όλα υπάρχει μια εξήγηση, ήρθε να μας τη δώσει ο Μανώλης Γαβαθιώτης από το gavros.gr που ισχυρίζεται ότι έχει έγκυρο ρεπορτάζ Άρη.

* Τι μας είπε ο συμπαθής Μανώλης που έχει φάει το ρεπορτάζ με το κουτάλι; Ότι σύμφωνα με τις πηγές του, ο Άρης χρεώθηκε με 43.000 ευρώ για τις δύο διαιτησίες στα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια, 25.000 ευρώ του κόστισε η διαιτησία με τον ΠΑΟΚ και 18.000 με την ΑΕΚ.

* Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι η γηπεδούχος ομάδα καλύπτει τα έξοδα της διαιτησίας, που στην περίπτωση των Ελλήνων διαιτητών είναι 6.500 ευρώ σε κάθε παιχνίδι.

* Όταν έρχονται ξένοι, πληρώνεις αεροπλάνα, ξενοδοχεία, φαγητό, λοιπά έξοδα και φυσικά την αποζημίωση για τον καθένα που είναι μεγαλύτερη απ΄ αυτή των Ελλήνων.

* Οπότε σου λέει ο πρόεδρος: “Γιατί να πληρώσω πάλι 25.000, αφού η δουλειά γίνεται και με 6.500 και αυτόν τον αντίπαλο τον εμπιστεύομαι, δε θα με φάει;”.

* Είμαι σίγουρος ότι κι εσείς αυτό θα κάνατε στη θέση του, φίλες και φίλοι του Αδιάκριτου, και ειδικά τώρα που έρχεται ο Μάρτιος και θα πρέπει να πάρουμε τις υπογραφές απ΄ όλους, όσοι έκαναν διακανονισμούς, γιατί έρχεται και η αδειοδότηση και χρειάζεται ρευστό.

* Θα μου πείτε τώρα, ποιοι διακανονισμοί ρε Αδιάκριτε, άπλα είμαστε, 2,5 χαρτιά θα στάξουμε για τον Καμαρά το καλοκαίρι.

* Δίκιο έχετε, απλά αν πουλήσουμε τον Μαντσίνι με 3, θα μας μείνουν και ρέστα.


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία