Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νέα αποθέωση Βούλγαρων σε Ντεσπόντοφ

Δημοφιλή

Αποθεώσεων συνέχεια για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ από πλευράς ΜΜΕ της Βουλγαρίας λαμβάνοντας υπόψιν το τελευταίο δείγμα «γραφής» του στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Βόλο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Βούλγαρος διεθνής εξτρέμ ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καταγράφοντας δύο τέρματα και φθάνοντας τα εννιά τη φετινή αγωνιστική περίοδο ενώ έχει σημειώσει και ισάριθμες ασίστ.

Επιδόσεις που κάθε άλλο παρά απαρατήρητες πέρασαν από τον Τύπο της χώρας του, επισημαίνοντας πως «επί του παρόντος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα» ενώ άξιο αναφοράς δε πως φιγουράρει και στα περισσότερα αθλητικά πρωτοσέλιδα που τέθηκαν σε κυκλοφορία τη σημερινή (22/01) μέρα στη Βουλγαρία.

Σε πρώτη φάση, ο ΠΑΟΚ μπορεί να χαμογελά δεδομένου πως βρίσκει στον Κίριλ Ντεσπόντοφ όλα όσα αναζητούσε στην ποδοσφαιρική αγορά όπως ακριβώς και ΜΜΕ της πατρίδας του 27χρονου μεσοεπιθετικού που κατόπιν της χθεσινής (21/01) του εμφάνισης «ξεσηκώθηκαν» εκ νέου, βάζοντας πρόσημο θετικό στην έως τώρα πορεία του στους «ασπρόμαυρους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Πέταξε» στα Play Off ο ΠΑΟΚ!

Μια σπουδαία νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ mateco στο Παλατάκι, αφού επικράτησε με 77-62 επί του Αμαρουσίου για την 5η...

Στην ίδια κατηγορία