Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Τα λένε Ότο-Ο΄Νιλ

Δημοφιλή

Σε μεταγραφικό επίπεδο η απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα είναι αυτή που επί της ουσίας προκρίνεται για τον ΠΑΟΚ, έχοντας «κυκλώσει» την περίπτωση του Γιόνι Ότο από τη Γουλβς με γνώμονα τη μετακίνηση του 29χρονου αμυντικού στη Θεσσαλονίκη κάτι που επιβεβαιώνεται και από πλευράς ξένων ΜΜΕ. Κατόπιν πειθαρχικού παραπτώματός του κατέστη σαφές πως στον αγγλικό σύλλογο έχουν ξεκινήσει συζητήσεις αποδέσμευσής του δεδομένου πως τέθηκε εκτός πρώτης ομάδας, ενώ επίκειται προσεχώς και κατ΄ ιδίαν μίτινγκ με τον προπονητή των «Λύκων», Γκάρι Ο΄Νιλ.

Μία συνάντηση που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον δεδομένου πως αναμένεται να τεθούν στο «τραπέζι» όλα τα δεδομένα που απλώνονται γύρω από το μέλλον του από τη στιγμή που φαντάζει εκτός βασικών επιλογών, με την υποσημείωση πως «κάθε πιθανότητα να ανακτήσει εκ νέου τη θέση του στο αγγλικό κλαμπ μοιάζει απροσδόκητη». Διευκρινιστικά, η συζήτηση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί προσεχώς δε θα έχει χαρακτήρα επανασύνδεσης και αντ΄αυτού από πλευράς του τεχνικού της Γουλβς πρόκειται να ξεκαθαριστεί πως έχει απωλέσει το δικαίωμα υπολογισμού του ενόψει συνέχειας.

Όπως απορρέει μάλιστα «η Γουλβς εμφανίζεται πρόθυμη να αποχωριστεί τον ποδοσφαιριστή δεδομένου πως ακόμη και σε περίπτωση παραμονής του στην Αγγλία η καριέρα του θα παραμείνει χωρίς εξέλιξη». Εξελίξεις που ευνοούν τον ΠΑΟΚ με φόντο τη μεταγραφή του και συνεπώς μένει να φανεί τι θα αποφέρει το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΣΟΚ με νεκρό βρέφος που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια!

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό έγκλημα βρίσκονται οι αρχές με θύμα ένα νεογέννητο βρέφος στη Βραυρώνα. Όπως μετέδωσε το Live...

Στην ίδια κατηγορία