Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Αχόρταγος» με τα γκολ, πέρασε με 5-1 από το Πανθεσσαλικό

Δημοφιλή

Ακόμη ένα επιθετικό ρεσιτάλ για τον ΠΑΟΚ, που πέρασε με άνεση από το Πανθεσσαλικό με 5-1 επί του Βόλου, απόντος του Κωνσταντέλια (ένειμε εκτός 20άδας λόγω ίωσης).

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 22΄. Ο Ντεσπόντοφ εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση των Λούνα και Ράσιτς και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόστιτς.

Στο 28΄ ο Μύγας σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε, αφού ο Κατσικογιάννης κλήθηκε από το διαιτητή VAR να επανεξετάσει τη φάση. Στο 35΄ ο Τόμας στάθηκε άτυχος, όταν το σουτ που εξαπέλυσε, βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κόστιτς και κατέληξε άουτ.

Ο Δικέφαλος διπλασίασε τα τέρματά του στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Από το γύρισμα του Τάισον, ο Τσοκάνης έκανε λάθος πάσα, στέλνοντας την μπάλα στον Μουργκ, ο οποίος με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κόστιτς.

Στο 50΄ ο γκολκίπερ του Βόλου έκανε σωτήρια απόκρουση στο σουτ του Οζντόεφ, μέχρι που ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΟΚ σκόραρε για τρίτη φορά. Οι Μουργκ και Τάισον συνδυάστηκαν άψογα και ο Ντεσπόντοφ ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφθασαν στη μείωση του σκορ, χάρη στο γκολ του Ντέλετιτς.

Στο 71΄ η ομάδα του Λουτσέσκου πέτυχε και τέταρτο γκολ, όταν μετά από κόντρες, η μπάλα έφθασε στον Τάισον, που την έστειλε στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας. Και στο 89΄ ο Τζίμας διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Βόλος: Κόστιτς, Μύγας, Καλογερόπουλος (46΄ Ασεχνούν), Ράσιτς, Λούνα (46΄ Κίτσος), Σιέλης, Τσοκάνης (62΄ Μπερτόλιο), Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος (78΄ Μεταξάς), Ντέλετιτς, Μωραΐτης.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (76΄ Σβαμπ), Μεϊτέ (90΄ Τσιγγάρας), Ντεσπόντοφ (68΄ Ζίβκοβιτς), Μουργκ (68΄ Μάρκος Αντόνιο), Τάισον, Τόμας (76΄ Τζίμας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η «ασπρόμαυρη» ευτυχία του Λίνο

Στα παλιά του «λημέρια» επέστρεψε ο Άλβες Λίνο, που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να επισκεφθεί τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ,...

Στην ίδια κατηγορία