Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τα κολακευτικά σχόλια Λουτσέσκου σε Τάισον

Δημοφιλή

Με άκρως κολακευτικά σχόλια μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την εμφάνιση του Τάισον κόντρα στο Βόλο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League αφορμή δοθείσης από το τέρμα που σημείωσε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός στο 71΄, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «έχει σταματήσει να σκοράρει γιατί είναι περισσότερο παίκτης ομάδας». Κάτι που αποδίδει στο γεγονός πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός προτιμά να μοιράζεται την εμπειρία που «κουβαλά» με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του δεδομένων των αποφάσεών του μέσα στο γήπεδο.

Όπως αναλυτικότερα επισημαίνει ο Ρουμάνος τεχνικός κατόπιν λήξης της εκτός έδρας αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απέναντι στους Βολιώτες:

«Ο Τάισον γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο, πότε να πατήσει γκάζι, πότε να σταματήσει. Έχει σταματήσει να σκοράρει γιατί είναι περισσότερο παίκτης ομάδας. Είναι ένας εντυπωσιακός παίκτης, ένας φοβερός χαρακτήρας και όλοι στην ομάδα τον αγαπάνε. Δεν έχει εγωισμό μέσα του και προτιμά να πασάρει παρά να τελειώνει ο ίδιος τις φάσεις. Είναι δυο παίκτες μεγάλης εμπειρίας που τους δίνει δυνατότητα να μοιράζονται την εμπειρία τους, με τους άλλους παίκτες της ομάδας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Βόμβα» από Πόρτερ: «Αν δεν πάω NBA θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ!»

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποίησε ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος ήταν καθοριστικός...

Στην ίδια κατηγορία