Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Δεν ανακοίνωσε αποστολή για ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον Δικέφαλο να μην ανακοινώνει την αποστολή για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην ανακοινώσει αποστολή για το παιχνίδι, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να παίρνει όλη την ομάδα στο ξενοδοχείο, προκειμένου να διανυκτερεύσει εκεί με τους παίκτες που θα απαρτίζουν την 20αδα των «ασπρόμαυρων» να ανακοινώνεται λίγες ώρες πριν το ματς.

Άξιο αναφοράς είναι πως χθες 26/4 όλο το αγωνιστικό τμήμα δείπνησε μαζί μετά την απογευματινή προπόνηση, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η πίεση, αλλά και για να καθαρίσει το μυαλό πριν αυτή τη δύσκολη συνέχεια. Μεταξύ άλλων στο δείπνο υπήρξαν και ομιλίες ποδοσφαιριστών, κυρίως των αρχηγών φυσικά που προσπάθησαν να ανεβάσουν την ψυχολογία όλων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο report της:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ.

Η τελευταία πρόβα διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα του Σαββάτου (27.04) και περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενόψει του ντέρμπι, ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα αναχώρησε για το Makedonia Palace, όπου και θα διανυκτερεύσει πριν τη μεγάλη μάχη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αλλάζει όνομα για μια μέρα η OPAP Arena

Στο γήπεδο της ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί φέτος ο τελικός του Europa Conference League, με Ολυμπιακό και Φιορεντίνα να μονομαχούν...

Στην ίδια κατηγορία