Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Να εξυπηρετήσει το παρόν, να μη δεσμεύσει το μέλλον

Δημοφιλή

Αρχίζει και σχηματοποιείται μία κατάσταση γύρω από τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και αντιλαμβανόμαστε όλοι πως γίνεται μία προσπάθεια να αποκτηθούν παίκτες πρώτης γραμμής που για την Ελλάδα κάνουν διαφορά.

Βέβαια από την προσπάθεια μέχρι την αποτελεσματικότητα, υπάρχει μία τεράστια απόσταση η οποία αν δεν καλυφθεί, τότε τα πράγματα δεν θα είναι και πολύ καλά για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Προφανώς όλες αυτές οι διαπραγματεύσεις, πατάνε πάνω σε πολύ οριακές καταστάσεις.

Για παράδειγμα, το νούμερο που διαθέτει ο ΠΑΟΚ για φορ, 1,5 το χρόνο επί 2, δεν είναι κακό, όμως συνήθως οι παίκτες και ειδικά αυτοί που είναι σε προχωρημένη ηλικία, ζητάνε τριετές. Ο ΠΑΟΚ θέλει και να κάνει τη δουλειά του και να μη δεσμεύσει το μέλλον του, γιατί θα ήταν αφελές να δίνει 1,5 εκατ.  ευρώ σε έναν 35χρονό. Όχι πως αποκλείω το ενδεχόμενο να είναι ενεργός ένας παίκτης στα 35. Απλά το ρίσκο ανεβαίνει επικίνδυνα και σε μία αγορά που χρόνο με τον χρόνο αλλάζει, δεν μπορείς να δεσμεύεις τέτοια ποσά.

Ένα δίλημμα σαν το παραπάνω, αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ με τον Γκαμπιαντίνι. Ο Ιταλός είναι ο εκλεκτός, είναι ένας παίκτης που έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνει η ομάδα και κυρίως το εύκολο γκολ, όμως είναι σε μία ηλικία που ψάχνει το τελευταίο του καλό συμβόλαιο. Παίκτης που έπαιξε χρόνια στο Καμπιονάτο, που πέρασε από Πρέμιερσιπ, διεθνής Ιταλός και όχι κάποιος γυρολόγος, που ακόμα και στην κακή Σαμπντόρια, βρήκε τρόπο να βάλει επτά γκολ.

Τα χρήματα που του δίνει ο ΠΑΟΚ είναι μια χαρά, όμως ο ατζέντης του ποντάρει στην χρονική πίεση του κλαμπ για να πάρει και το μεγαλύτερο σε διάρκεια συμβόλαιο γιατί ξέρει πως οι πιθανότητες να βρει στα 35 του 1,5 εκατ. δεν είναι πολλές.

Περιπτώσεις στη κόψη του ξυραφιού θα βρει κι άλλες ο ΠΑΟΚ στη προσπάθειά του να καταλήξει στις επιλογές που ξέρει. Εκεί που υπολογίζει πως δεν θα πληρώσει ομάδα, μπορεί και να δώσει κάτι. Εκεί που πιστεύει πως κλείνει μία περίπτωση στα λεφτά που θέλει, μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα την τελευταία στιγμή. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι και θα πρέπει να βρεθεί η ψυχραιμία, σε έναν οργανισμό που λειτουργεί υπό καθεστώς πίεσης, έτσι ώστε να μην ξεφύγει το πράγμα και να μη δεσμευτεί το μέλλον.

Δύσκολοι γρίφοι, αλλά εδώ που φτάσαμε πρέπει να λυθούν.


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία