Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μηχανή γκολ ο ΠΑΟΚ: Πρώτος στο Conference!

Δημοφιλή

Έχοντας ως τελευταίο δείγμα «γραφής» του την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που επί της ουσίας του εξασφάλισε τη συνέχεια της ευρωπαϊκής του πορείας με μία θέση στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ με τα τέρματα των Ράχμαν Μπάμπα, Κωνσταντίνου Κουλιεράκη που πλήγωσε δις τους Κροάτες κάνοντας ματς… καριέρας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς αύξησε την επιθετική του συγκομιδή στην ευρωπαϊκή διοργάνωση σε 21 τέρματα σε οκτώ αγώνες (σ.σ χωρίς να συμπεριλαμβάνονται όσα σημείωσε στους προκριματικούς).

Νούμερο που τοποθετεί το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου στην πρώτη θέση της στατιστικής κατηγορίας των γκολ, «χτίζοντας» διαφορά τριών τερμάτων από τη δεύτερη Μακάμπι Τελ Αβιβ που αποκλείστηκε προ λίγων ημερών από τον Ολυμπιακό. Αξίζει να ειπωθεί δε πως οι ασπρόμαυροι μετρούν 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα εκτός συνόρων, έχοντας πετύχει τρία ή περισσότερα γκολ κόντρα σε όλους τους αντιπάλους που τέθηκαν αντιμέτωποι, πλην της Αμπερντίν εντός έδρας και Φρανκφούρτης. Με τους Γερμανούς, η επίθεση του ΠΑΟΚ ήταν… φτωχή εν συγκρίσει με τους υπόλοιπους αγώνες που έδωσε, σταματώντας στα δύο και στο εντός και στο εκτός έδρας ματς.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο παρουσίας του αγωνιστικού του τμήματος στον τελικό του UEFA Europa Conference League, ο Ράζβαν Λουτσέσκου επισήμανε χαρακτηριστικά πως «Ήταν ένα καλό και όμορφο ματς για εμάς, μια ιδιαίτερη πρόκριση κόντρα στη Ντιναμό. Μια μαγική σεζόν για εμάς μέχρι τώρα και με ιδιαίτερες δυνατότητες, με μια εξαιρετική προοπτική μπροστά και στα ευρωπαϊκά κύπελλα, γιατί όχι; Είναι φυσιολογικό να ελπίζεις, να ονειρεύεσαι. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στους επόμενους αγώνες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η νέα εποχή για τη FORZA είναι εδώ!

Εκτάκτως αυτή την εβδομάδα από τη Μ. Παρασκευή και στη συνέχεια κάθε Σάββατο (και όλη την εβδομάδα) οι αναγνώστες...

Στην ίδια κατηγορία