Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το ευρωπαϊκό «σκανάρισμα» της Μπριζ

Δημοφιλή

Μπορεί στο βελγικό πρωτάθλημα να έχει υποχωρήσει αρκετά βαθμολογικά δεδομένου πως καταλαμβάνει την τρίτη θέση, στο -18 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο, η Μπριζ έχει αποδείξει πως αποδίδει καλύτερα στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις μετρώντας ένα σερί επτά διαδοχικών αήττητων αγώνων κατόπιν της εξασφάλισης της παρουσίας της σε ευρωπαϊκό όμιλο του UEFA Europa Conference League.

Ώρχους, Ακουρέρι και Οσασούνα συνέθεσαν την «τριπλέτα» αντιπάλων της στις προκριματικές φάσης της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με την υποσημείωση κυριάρχησε σε όμιλο με Μπεσίκτας, Μπόντο Γκλιμτ και Λουγκάνο, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία με πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Άφησε δύο βαθμούς στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων απέναντι στην τουρκική ομάδα, όμως στη συνέχεια πάτησαν το «γκάζι», μέτρησε πέντε διαδοχικές νίκες και τερμάτισε στην κορυφή του τέταρτου ομίλου με 16 βαθμούς.

Σε ένα πρώτο «σκανάρισμα» του βελγικού κλαμπ αξίζει να ειπωθεί πως μετρά 19 γκολ εκ των οποίων τα τρία προήλθαν από κεφαλιά και τα υπόλοιπα 16 από σουτ και 19 ασίστ. Στα γενικά της στατιστικά μάλιστα έχει καταγράψει πέντε γκολ παθητικό, 49.75% κατοχή μπάλας ανά μέσο όρο, 85.5% ακριβείς πάσες, 348 ανακτήσεις μπάλας, 17 αποκρούσεις, τέσσερα clean sheets και 19 κίτρινες κάρτες.

Αναφορικά με τις επιθέσεις που εκδήλωσε υπολογίζονται στις 425 με δύο καθαρές ευκαιρίες, με την ευστοχία του βελγικού κλαμπ σε πέναλτι να παρατηρείται σε ποσοστό 50%. Επί του παρόντος, έχει κερδίσει 51 κόρνερ και 19 φάσεις που παρήγαγε πιστώθηκαν ως μη γενόμενες. Αυτό που γίνεται σαφές είναι πως η Μπριζ έχει ορατό πρόβλημα στις σέντρες που επιχειρεί δεδομένου πως από τις συνολικά 139 έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει τις 47 ενώ από τις 3636 συνολικές πάσες της βρήκε στόχο στις 3112.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έστειλε μήνυμα επιστροφής ο Έκονγκ (pic)

Ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του φαντάζει ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνει σταθερά...

Στην ίδια κατηγορία