Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ-μαγεία! Το ταξίδι στην Ευρώπη συνεχίζεται!

Δημοφιλή

Ενας ΠΑΟΚ βγαλμένος από τα πιο τρελά όνειρα των οπαδών του ισοπέδωσε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ με 5-1 και εξασφάλισε τη σπουδαία πρόκριση για τους «8» του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν μαγικός στο πρώτο ημίχρονο. Και πριν αρχίσει να σκοράρει, είχε χάσει αρκετές ακόμη ευκαιρίες με τους Κουλιεράκη (δύο), Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλια.

Στο 27΄, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κουλιεράκης πήρε την πρώτη κεφαλιά κι ο Μπάμπα τη δεύτερη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Εξι λεπτά αργότερα, ο Κουλιεράκης επιχείρησε μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Σούτσιτς και κατέληξε στην εστία του ανήμπορου Νέβιστιτς. Και στο 42΄ ο Τάισον σέρβιρε για τον Τόμας κι αυτός με κοντινή κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους οι Κροάτες μείωσαν σε 3-1 χάρη στο διαγώνιο σουτ του Χότζα. Στο 53΄ η Ντινάμο απείλησε και με ένα δεύτερο γκολ, όταν ο Κοτάρσκι απέκρουσε σωτήρια το σουτ του ξεμαρκάριστου Σπίκιτς. Και νέα ευκαιρία στο 64΄ για την Ντινάμο, αλλά και πάλι ο Κοτάρσκι αντέδρασε θετικά στο σουτ του Σούτσιτς.

Στο 73΄ ο ΠΑΟΚ πέτυχε το 4-1. Ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε κόρνερ και μετά από μια κόντρα, ο Κουλιεράκης με το στήθος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μουργκ, αν και μόνος από το ύψος του πέναλτι, πλάσαρε άουτ. Στο 85΄ ο Κοτάρσκι είπε «όχι» στο Μίσιτς και ένα λεπτό αργότερα ο Ντεσπόντοφ κέρδισε πέναλτι μετά την ανατροπή από τον Μίσιτς. Ο Ζίβκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και… 5-1!.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (78΄ Οτο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (81΄ Οζντόεφ), Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (77΄ Μουργκ), Τάισον (67΄ Ντεσπόντοφ), Τόμας (77΄ Σαμάτα).

Ντινάμο: Νέβιστιτς, Μπερνάουερ, Πέτκοβιτς, Μπατούρινα, Ριστόφσκι, Χότζα (80΄ Βίντοβιτς), Σούσιτς (80΄ Κουλένοβιτς), Μίσιτς, Κατρίν, Πέρκοβιτς (80΄ Ογκιβάρα), Σπίκιτς (74΄ Κανέκο).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Θεοδωρίδης: «Αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό για τη νίκη»

Για το μονό νοκ-άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου γυναικών, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Κρήτη, προκειμένου να αντιμετωπίσει...

Στην ίδια κατηγορία