Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έχουν πάρει… φωτιά τα δίχτυα στην Ευρώπη

Δημοφιλή

Στις αναμετρήσεις με την Ντίναμο στο Ζάγκρεμπ και με τον Άρη στην πρεμιέρα των Play Off, ο ΠΑΟΚ έμοιαζε ακίνδυνος. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μέτρησε δύο ήττες (2-0, 0-1) μένοντας μακριά από την εστία σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Συνεπώς, η ρεβάνς της Τούμπας απέναντι στο σύνολο του Σεργκέι Γιακίροβιτς αποτέλεσε μία… επιθετική πρόκληση. Αρχικά, ο Δικέφαλος έπρεπε να επιστρέψει στα γκολ και στη συνέχεια να πάρει τη νίκη με τουλάχιστον τρία τέρματα διαφορά προκειμένου να «καρπωθεί» μία εξαιρετικά σημαντικής πρόκρισης στους «8» του UEFA Europa Conference League.

Κι έτσι έγινε! Ο ΠΑΟΚ όχι απλά διέσυρε τους Κροάτες, αλλά βρήκε και δίχτυα πέντε φορές (5-1), με αποτέλεσμα η εκτελεστική δεινότητα της ομάδας να επιστρέψει για τα καλά. Πλέον, οι «ασπρόμαυροι» μετράνε 34 γκολ σε 14 ματς στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν κι άπαντες στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό το επίτευγμα. Σειρά τώρα έχει η Μπριζ, με την οποία θα κοντραριστεί ο Δικέφαλος του Βορρά για τα προημιτελικά πρώτα στο «Γιαν Μπρέιντελ» στις 11 Απριλίου και μία εβδομάδα αργότερα στην Τούμπα (18/4).

Κανένας δεν μπορεί να ορίσει το ευρωπαϊκό ταβάνι του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, μετά τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής. Η κληρωτίδα του… χαμογέλασε χθες (15/3) στη Νιόν της Ελβετίας, το ξέσπασμα κόντρα στην Ντίναμο έστειλε το «μήνυμα» και οι επερχόμενες αναμετρήσεις με τους Βέλγους με φόντο τα ημιτελικά του Conference League, αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Προκριματικά Conference League (13 γκολ)

ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ 0-0

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ – ΠΑΟΚ 1-4

Χάιντουκ – ΠΑΟΚ 0-0

ΠΑΟΚ – Χάιντουκ 3-0

Χαρτς – ΠΑΟΚ 1-2

ΠΑΟΚ – Χαρτς 4-0

Όμιλος Conference League (16 γκολ)

Ελσίνκι – ΠΑΟΚ 2-3

ΠΑΟΚ – Άιντραχτ 2-1

Αμπερντίν – ΠΑΟΚ 2-3

ΠΑΟΚ – Αμπερντίν 2-2

Άιντραχτ – ΠΑΟΚ 1-2

ΠΑΟΚ – Ελσίνκι 4-2

Φάση των «16» Conference League (5 γκολ)

Ντίναμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ 2-0

ΠΑΟΚ – Ντίναμο Ζάγκρεμπ 5-1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τους χούλιγκαν

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη από τη ρίψη της ναυτικής φωτοβολίδα κατά...

Στην ίδια κατηγορία