Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Viral γκολάρα του… ανέμου και νικητής ο Κούτσιας (video)

Δημοφιλή

Το γκολ που σημειώθηκε στην αναμέτρηση Σικάγο Φάιαρ – Μόντρεαλ έχει γίνει viral στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Για την αγωνιστική στο MLS το Σικάγο, στο οποίο παίζουν ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσιας και ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Ούγκο Κάιπερς φιλοξένησε το Μόντρεαλ.

Το σκορ ήταν 3-3 όταν στο 99′ ο Ακόστα πήρε τη μπάλα από τον γκολκίπερ της ομάδας του για να γεμίσει. Ο Ακόστα από τα 60 σχεδόν μέτρα έκανε το γέμισμα και ο άνεμος πήρε τη μπάλα, της έδωσε απίστευτη τροχιά και «κρέμασε» τον γκολκίπερ του Μόντρεαλ Ζόναθαν Σιρουά για το τελικό 4-3!

Ο Κούτσιας ήταν αυτός που πήρε τη μπάλα από τα δίχτυα για να πανηγυρίσει το… τρελό γκολ με τους συμπαίκτες του. Ο νεαρός φορ που αναδείχθηκε στον ΠΑΟΚ αντικατέστησε στο 69′ τον διεθνή Ελβετοαλβανό πρώην άσο της Λίβερπουλ Ερντάν Σακίρι, ενώ βασικός (πέτυχε το 3-3) ήταν ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Ούγκο Κάιπερς.

Το MLS ανέβασε το βίντεο με το απίθανο γκολ του Ακόστα, το οποίο φυσικά έγινε viral με το σχόλιο: «Γι’ αυτό αποκαλούν το Σικάγο πόλη των ανέμων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το «ιστορικό» του ντέρμπι

Αφορμή δοθείσης από την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play...

Στην ίδια κατηγορία