Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Διαστημικός Κουλιεράκης σε ματς καριέρας

Δημοφιλή

Εξωπραγματική εμφάνιση από τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη στην εντός έδρας δεύτερη «μάχη» του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με γνώμονα μία θέση στους «8» του UEFA Europa Conference League δεδομένου πως ο Χανιώτης κεντρικός αμυντικός έφερε την υπογραφή του σε δύο προσωπικά του τέρματα, «έφτιαξε» ακόμη ένα και παράλληλα για εκατοστά δεν βρήκε δίχτυα σε αρκετές κλασικές ευκαιρίες που πρωταγωνίστησε. Αφορμή δοθείσης από την ηγετική του παρουσία στο γήπεδο που κατ΄ αυτόν συνιστά ένα ματς… καριέρας, η UEFA απομόνωσε την περίπτωσή του συμπεριλαμβάνοντας το όνομά του στους καλύτερους παίκτες της αγωνιστικής εβδομάδας.

Τι έκανε όμως ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης των τεσσάρων ευρωπαϊκών γκολ;

Αρχής γενομένης από το 15′ έφτασε μια «ανάσα» από το 1-0, όταν βγήκε στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και πήρε την κεφαλιά, όμως ο Νέβιστιτς κατάφερε και με τη βοήθεια της τύχης να αποκρούσει. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 20χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ πήρε νέα κεφαλιά μετά από γέμισα του Σέρβου μεσοεπιθετικού σε εξέλιξη στατικού, η μπάλα έσκασε και πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του αντίπαλου πορτιέρε.

Εμφανώς ορεξάτος και περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που δυσκολεύτηκε αρκετά κυρίως από τη μεσοεπιθετική γραμμή των γηπεδούχων, ήταν σαφές πως οι «ασπρόμαυροι» κυνηγούσαν λυσαλέα το γκολ όπως και έγινε στο 27΄ όταν ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από νέο στατικό του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και κεφαλιά-ασίστ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στο πρώτο δοκάρι, που την έστειλε.. συστημένη στον Γκανέζο αριστερό μπακ ενώ μέσα σε επτά λεπτά έφερε τα πάνω κάτω στο ματς, ισοφαρίζοντας το ισχυρό προβάδισμα που καρπώθηκε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ενδεικτικό πως ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε και πήγε στα δίχτυα των Κροατών αφού πρωτίστως προσέκρουσε στον Σούσιτς από το αριστερό σουτ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Με τη συμπλήρωση 72 λεπτών και με τους «ασπρόμαυρους» να δέχονται γκολ από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε ένα μομέντουμ που οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να έχουν περισσότερα ψυχικά αποθέματα και ψυχολογία, ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να πληγώνει εκ νέου τους Κροάτες, εκμεταλλευόμενος την αναμπουμπούλα στην περιοχή της Ντιναμό με τον νεαρό στόπερ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με το στήθος.

«Δείξαμε το ότι είμαστε καλή ομάδα και δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης, όπως ακουγόταν το τελευταίο διάστημα με τα κακά αποτελέσματα που είχαμε. Θεωρώ ότι περάσαμε την κακή περίοδο, που κάθε ομάδα περνάει. Όχι τόσο κακή αγωνιστικά, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Δείξαμε όμως, σήμερα ότι είμαστε πάλι εδώ και σίγουρα δεν έχουμε αφήσει τίποτα πίσω αρνητικό» επισήμανε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ερωτηθείς για την εμφάνιση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, τονίζοντας για τον ίδιο πως «ήταν ματς καριέρας, ήταν ίσως από τα καλύτερά μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Για την 24η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο...

Στην ίδια κατηγορία