Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μιχαηλίδης: «Μπαμπά αυτό το γκολ είναι για σένα» (video)

Δημοφιλή

Στην πρώτη ουσιαστικά καλή επιθετική προσπάθεια που σημείωσε κατά το πρώτο μέρος της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία για την τρίτη αγωνιστική των Play Off της Super League, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει το πολυπόθητο τέρμα της ισοφάρισης (1-1) με τον Γιάννη Μιχαηλίδη σε ένα άκρως ξεχωριστό γκολ για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό δεδομένου πως προ λίγων ημερών έχασε τον πολυαγαπημένο του πατέρα και συνεπώς με τους πανηγυρισμούς του έσπευσε να του το αφιερώσει.

Κατόπιν άψογα εκτελεσμένης κομπίνας σε στατική φάση για τον ΠΑΟΚ και σέντρας του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο Γιάννης Μιχαηλίδης με κεφαλιά έφερε στα ίσα την εντός έδρας αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας. «Μπαμπά αυτό το γκολ είναι για εσένα», με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να πανηγυρίζει ενδεικτικά.

Δείτε αναλυτικότερα το γκολ που σημείωσε ο Γιάννης Μιχαηλίδης:

Υπενθυμίζεται πως πριν την έναρξη της εντός έδρας δοκιμασίας του ΠΑΟΚ εκτυλίχθηκαν ιδιαίτερες στιγμές στο γήπεδο της Τούμπας δεδομένου πως αρχικώς μία σερβική ακαδημία πήρε τη θέση της στις εξέδρες προκειμένου να παρακολουθήσει διά ζώσης τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με την υποσημείωση πως οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Δικεφάλου αγκάλιασαν εκ νέου τον Άλι Σαμάτα στην προθέρμανση της ομάδας.

Αφορμή δοθείσης μάλιστα από τον πρόσφατο θάνατο του γνωστού οπαδού του ΠΑΟΚ, Παπέν, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσω του Αντελίνο Βιεϊρίνια κατέθεσε στεφάνι προς τιμήν του, με τη Θύρα 4 να αναρτά συγχρόνως και πανό πάνω στο οποίο αναγράφεται χαρακτηριστικά «τα λόγια σου, κληρονομιά μας. Καλό ταξίδι μεγάλε πρόεδρε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oι ακαδημίες στην Ελλάδα κι οι εύκολες λύσεις με τις καραβιές των έμπειρων ξένων

Ήταν πολύ μεγάλη η επιτυχία του Ολυμπιακού να κατακτήσει το Youth League, έχοντας αποκλείσει ομάδες όπως η Λανς, η...

Στην ίδια κατηγορία