Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η «αγκαλιά» της Τούμπας σε Σαμάτα (video)

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ και Λαμία διασταυρώνουν τα ξίφη τους με γνώμονα την τρίτη αγωνιστική της Super League στο γήπεδο της Τούμπας, εκεί όπου έχει πάρει από νωρίς θέση μία σερβική ακαδημία που μετέβη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει διά ζώσης τον συμπατριώτης της Αντρίγια Ζίβκοβιτς λαμβάνοντας φανέλα βασικού από τον Ράζβαν Λουτσέσκου και συνυπάρχοντας στην ίδια αρχική σύνθεση με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ (σ.σ μετατοπίστηκε στην αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής «τριπλέτας»).

Λίγα λεπτά πριν τη σέντρα της εντός έδρας αναμέτρησης των «ασπρόμαυρων» και πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των παικτών του ΠΑΟΚ μπροστά από το πέταλο της Θύρας 4 έλαβαν χώρα ξεχωριστές στιγμές δεδομένου πως αποθεώθηκαν έντονα τα τέρματα που σημάδευε ο Άλι Σαμάτα στην εστία ως μία μορφή έμπρακτης στήριξης προς το πρόσωπο του Τανζανού στράικερ. Το αξιοσημείωτο δε είναι το γεγονός πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο επιθετικός του Δικεφάλου «αγκαλιάζεται» από τους φίλους της ομάδας καθώς βγήκε μπροστά και σε ρόλο οργανωτή κατόπιν πρόκρισης του ΠΑΟΚ στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League.

Δείτε αναλυτικότερα το βίντεο που αποθεώνεται από τις εξέδρες το τέρμα του Άλι Σαμάτα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία