Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μεταγραφή με άρωμα… ΠΑΟΚ για Μπριζ (video)

Δημοφιλή

Με έναν άκρως ευφυή τρόπο παρουσιάστηκε το νέο μεταγραφικό «χτύπημα» της Κλαμπ Μπριζ, Αρντόν Τζασάρι, από πλευράς βελγικού κλαμπ που αποκτήθηκε από τη Λουκέρνη, κλείνοντας παράλληλα και το… μάτι ενόψει της πρώτης «μάχης» κόντρα στον ΠΑΟΚ με φόντο τα σετ αγώνων τους για μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League. Όπως είναι ήδη γνωστό, οι δυο ομάδες διασταυρώθηκαν για τους «8» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ενόψει της πρώτης σύγκρουσης στο Βέλγιο στις 11 Απριλίου, οι ιθύνοντες της Μπριζ προχώρησαν σε ενίσχυση στη μεσαία γραμμή για το καλοκαίρι.

Ο τρόπος ωστόσο που αποφάσισαν να την ανακοινώσουν ήταν τουλάχιστον ιδιαίτερος… Πιο συγκεκριμένα, η Κλαμπ Μπριζ ανάρτησε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο «X» με έναν πιτσιρικά να παίζει μπάλα, προτού ξαποστάσει απέναντι από μια διαφημιστική πινακίδα όπου απεικονίζει ένα promo για την πρώτη σύγκρουση απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Πολύ σύντομα ωστόσο το slide αλλάζει και πρωταγωνιστεί το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, ο 21χρονος Ελβετός, Αρντόν Τζασάρι. Εκείνη τη στιγμή ο μελλοντικός αμυντικός μέσος των Βέλγων και νυν αρχηγός της Λουκέρνης… ζωντανεύει και δέχεται τη μπάλα, ανακοινώνοντας ουσιαστικά τη μεταγραφή του στη Μπριζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Κ-15 του ΠΑΟΚ σπάει φέτος τα κοντέρ!

Απταιστη διαδρομή καταγράφει η φετινή Κ-15 του ΠΑΟΚ, που ολοκλήρωσε μόνο με νίκες (δεκαοχτώ) τις υποχρεώσεις της στις δύο...

Στην ίδια κατηγορία