Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η λίστα των γκολ του ΠΑΟΚ… ανανεώθηκε!

Δημοφιλή

Με το τέρμα ισοφάρισης του Γιάννη Μιχαηλίδη στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League, ο Δικέφαλος διευρύνει τη λίστα των σκόρερ του τη φετινή αγωνιστική περίοδο δεδομένου μετρά επί του παρόντος 22 διαφορετικούς σκόρερ. Βασική επισήμανση πως από τη λίστα των «εκτελεστών» απουσιάζουν οι Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που ταλαιπωρείται με θλάση 3ου βαθμού και κατά πάσα πιθανότητα ενεργοποιηθεί μετά το πέρας της φετινής σεζόν και Γιόνι Ότο συνιστώντας τη μοναδική προσθήκη για τον ΠΑΟΚ στο μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου εξαιρουμένου του Ντόμινικ Κοτάρσκι που τίθεται εκτός… συναγωνισμού.

Είναι σαφές πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν καταφέρει να αντλήσουν το μάξιμουμ από κάθε ποδοσφαιρική μονάδα τους έχοντας «ανοίξει» το ρόστερ και τοποθετώντας στην εξίσωση όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που διατηρεί στα «χέρια» του ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Μία διαχείριση που έχει αποκτήσει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεδομένης της συχνότητας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, βρίσκοντας γκολ σχεδόν από όλο το έμψυχο υλικό.

Θυμηθείτε το τέρμα που σημείωσε ο Γιάννης Μιχαηλίδης για το 1-1, αφιερώνοντάς τον στον εκλιπόντα πατέρα του που έφυγε από τη ζωή προ λίγων ημερών:

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Φερστάπεν: «Ούτε με 250 εκ. στη Mercedes»

Μεταγραφικό «ντόμινο» αναμένεται στην Formula 1 μετά την ανακοίνωση της μετακίνησης του Λιούις Χάμιλτον στην Ferrari το 2025, καθώς...

Στην ίδια κατηγορία