Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Θαυμαστές του Αντρίγια στην Τούμπα (pics)

Δημοφιλή

Μετά το εξαιρετικής σημασίας «διπλό» στο «Απόστολος Νικολαϊδης» κόντρα στον Παναθηναϊκό προ λίγων ημερών, ο ΠΑΟΚ στον… Γολγοθά αγώνων του στην κρισιμότερη καμπή της φετινής αγωνιστικής περιόδου υποδέχεται τη Λαμία (03.04) προσανατολισμένος στον διπλασιασμό των νικών του στη διαδικασία των Play Off της Super League, έχοντας συγχρόνως το βλέμμα του και στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ από βαθμολογικό ενδιαφέρον που διεξάγεται λίγες ώρες αργότερα (21:00).

Θέση στο γήπεδο της Τούμπας έχει πάρει από νωρίς μία ακαδημία από τη Σερβία που μετέβη στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να παρακολουθήσει διά ζώσης την προσπάθεια από το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου κόντρα στους Φθιώτες για την τρίτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Άξιο αναφοράς δε πως αναμένεται να αντικρύσει από κοντά και τον συμπατριώτη της, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που έλαβε φανέλα βασικού από τον Ρουμάνο τεχνικό συνυπάρχοντας σε κοινή ενδεκάδα με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Δείτε αναλυτικότερα τα αντίστοιχα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις εξέδρες του γηπέδου:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Υπέροχες στιγμές στο τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» (pics-video)

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το elite τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», η οποία έκανε μια αποτίμηση ενός...

Στην ίδια κατηγορία