Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δεν ξέχασε τον «Παπέν» η Τούμπα (pics)

Δημοφιλή

Μετά το εκτός έδρας διπλό που απέσπασε στο «Απόστολος Νικολαϊδης» κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία (03.04) στην Τούμπα προσανατολισμένος σε ακόμη ένα τρίποντο προκειμένου να «ντουμπλάρει» τις νίκες του στη διαδικασία των Play Off του ελληνικού πρωταθλήματος. Όπως ενημερωθήκατε δε μέσω του FORZAonline προ λίγου, θέση από νωρίς στις εξέδρες του σταδίου έχει πάρει μία σερβική ακαδημία παρακολουθώντας διά ζώσης τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς ενώ ιδιαίτερες στιγμές εκτυλίχθηκαν και κατά την προθέρμανση των ποδοσφαιριστών αποθεώθηκε έντονα ο Άλι Σαμάτα όσες φορές έβρισκε δίχτυα μπροστά από τη Θύρα 4.

Μάλιστα κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο η Τούμπα τίμησε τη μνήμη του γνωστού φιλάθλου του Δικεφάλου, Παπέν, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών αποτελώντας έναν από τους βασικότερους συντελεστές της οπαδικής εφημερίδας «ο ΠΑΟΚτσής» που μεσουράνησε στα μέσα της δεκαετίας του 90΄με τον ΠΑΟΚ να μην ξεχνά ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του.

Ενδεικτικό πως σε πανό που αναρτήθηκε στο πέταλο των οργανωμένων αναγράφεται «τα λόγια σου, κληρονομιά μας. Καλό ταξίδι πρόεδρε» με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια εκπροσωπώντας την ασπρόμαυρη οικογένεια να καταθέτει στεφάνι προς τιμήν του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία