Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μια… ανάσα από Σκάιλερ Φλάτεν ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Συνεχίζεται εντατικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για την σεζόν 2023-2024, με τον Δικέφαλο να έχει προχωρήσει ήδη σε ορισμένες μεταγραφές και ανανεώσεις. Τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκε ο Μάικλ Γκίλμορ, ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή ξένου στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει και σε απόκτηση δεύτερο ξένου καλαθοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Σκάιλερ Φλάτεν, ο οποίος είναι κοντά στο να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου.

Ο Φλάτεν έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται ως γκάρντ. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Σάουθ Ντακότα και από το 2021 αγωνίζεται στην Ευρώπη. Αρχικά για λογαριασμό της σουηδικής Μπόρας, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Τουρκία, ωστόσο με την Καρσίγιακα κατέγραψε μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Δανίας ως παίκτης της Μπάκεν Μπερς, κάνοντας εξαιρετική πορεία. Σε 14 αγώνες πρωταθλήματος κατέγραψε κατά μέσο όρο 11.6 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ.

Έτσι, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, θέλοντας να τον εντάξει στο ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Οι δύο πλευρές φαίνεται πως τα έχουν βρει και πλέον απομένει η επισημοποίηση της μεταγραφής του Φλάτεν στους «ασπρόμαυρους».


Τελευταία νέα

Στην Μπαρτσελόνα βλέπουν τον Γιαμάλ ως τον νέο ηγέτη

Να… ανταμείψει το πιο ελπιδοφόρο πρότζεκτ της με έναν εκ των πλέον συμβολικών τρόπων φέρεται να σκέφτεται η Μπαρτσελόνα....

Στην ίδια κατηγορία