Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Στην Μπαρτσελόνα βλέπουν τον Γιαμάλ ως τον νέο ηγέτη

Δημοφιλή

Να… ανταμείψει το πιο ελπιδοφόρο πρότζεκτ της με έναν εκ των πλέον συμβολικών τρόπων φέρεται να σκέφτεται η Μπαρτσελόνα. Ο λόγος φυσικά για τον Γιαμίν Γιαμάλ. Σύμφωνα λοιπόν με τη «Sport», οι «μπλαουγκράνα» προτίθενται να δώσουν τη φανέλα με το θρυλικό «10» στον 16χρονο άσο (ο οποίος αυτή τη στιγμή φορά το «27»).

Κάτι που, ωστόσο, δεν ακόμη δεδομένο. Κι αυτό διότι οι Καταλανοί δεν θέλουν να επαναληφθεί ό, τι είχε γίνει με τον Ανσού Φάτι, ο οποίος είχε αναλάβει ανάλογο φορτίο το 2021 που αποχώρησε ο Λιονέλ Μέσι. Όχι με τα καλύτερα αποτελέσματα, χωρίς φυσικά να φταίει μόνο αυτό για την εξέλιξη του 21χρονου μεσοεπιθετικού.

Σε κάθε περίπτωση, οι εν λόγω σκέψεις (και όχι μόνο) της Μπαρτσελόνα αποδεικνύουν το ότι στο πρόσωπο του Γιαμάλ βλέπουν τον επόμενο ηγέτη της ομάδας τους. Άλλωστε, υπενθυμίζεται ότι προ ολίγου καιρού απέρριψαν πρόταση ύψους 200 εκατ. ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν για τον νεαρό Ισπανό. Τη φετινή σεζόν, την παρθενική του στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, ο Γιαμάλ έχει συμπληρώσει 45 εμφανίσεις, με έξι γκολ και οκτώ ασίστ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Γιγαντοοθόνη στην Τούμπα και «ασπρόμαυρη» πορεία!

ΟΙ ΣΦ ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν πως θα έχουν δική τους γιγαντο0θόνη, όπου θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Επίσης,...

Στην ίδια κατηγορία