Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Τραγική εξέλιξη για την Γιουβέντους!

Δημοφιλή

Ολοένα και χειρότερα πάνε τα πράγματα για τη Γιουβέντους. Μετά την καταστροφική περασμένη σεζόν στην οποία τερμάτισε 7η, δεν κατάφερε να πάρει κάποιον τίτλο αλλά και απασχόλησε πολλάκις με τις δικαστικές της υποθέσεις, η Γηραιά Κυρία αναμένεται να τιμωρηθεί εκ νέου και μάλιστα πολύ βαριά από την UEFA.

Πρόκειται για την πολύ σοβαρή υπόθεση με τους πειραγμένους ισολογισμούς της ομάδας, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από την ομοσπονδία. Όπως αναφέρει μάλιστα η Corriere dello Sport η UEFA έχει πάρει ήδη την απόφαση για να τιμωρήσει με ευρωπαϊκό αποκλεισμό για την ερχόμενη σεζόν τη Γιουβέντους.

Εφόσον επαληθευτεί το ρεπορτάζ της έγκυρης ιταλικής ιστοσελίδας, οι μπιανκονέρι θα χάσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο και μαζί κάποια δεδομένα έσοδα που θα είχαν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βρεθεί στη θέση της η Φιορεντίνα , με τους βιόλα να κερδίζουν με αυτόν τον τρόπο το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa Conference League.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες και η Γιουβέντους για ακόμη μια φορά αναμένεται αν τιμωρηθεί από ποδοσφαιρική ομοσπονδία για εξωαγωνιστικούς λόγους, πληρώνοντας τα κακώς κείμενα της διοίκησης της.


Τελευταία νέα

Ξέσπασμα Σαρανταλήθεια: Αδειάστε μας τη γωνιά, μας ντροπιάζετε!

- Καλημέρα αγαπητοί μου αναγνώστες! - Χαράς ευαγγέλια για τους πραγματικούς ΠΑΟΚτσήδες! - Όχι φυσικά για την πρόκριση, αυτά τα ξέρεις...

Στην ίδια κατηγορία