Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μπάμπα: «Χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ έκανε ο Μπάμπα Ράχμαν. Ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας δεν έκρυψε τη χαρά του που βρίσκεται ξανά στη χώρα μας για λογαριασμό του Δικεφάλου, ενώ ανέφερε πως είχε επικοινωνία και με τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Πλέον ο 29χρονος μπακ αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα και στη συνέχεια να ταξιδέψει, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, στην Ολλανδία, για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Το πιθανότερο είναι να κάνει το ταξίδι για το Τέχελεν, τη Δευτέρα (10/11).

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Φυσικά είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ. Λάτρεψα τους έξι μήνες που πέρασα στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ», ενώ για το αν έχει επικοινωνήσει με τον προπονητή του Δικεφάλου τόνισε πως «Να, είχαμε επαφή με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλήσαμε λίγο».


Τελευταία νέα

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Πάμε όλοι Παλατάκι!»

Ο ΠΑΟΚ δίνει το δεύτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος και ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ έστειλε...

Στην ίδια κατηγορία