Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μεγάλη ημέρα η σημερινή (30/6) για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αφού από τις 10:00 ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024. Ο Δικέφαλος αποφάσισε να ξεκινήσει την ανανέωση και πώληση των διαρκείας νωρίτερα φέτος, προκειμένου να ξεπεραστεί το περσινό χαμηλό όριο των 1.000 διαρκείας και να μαζευτεί ξανά ο κόσμος στο PAOK Sports Arena.

Η στήριξη την περσινή σεζόν δεν ήταν η αναμενόμενη, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν αξιοπρεπή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το φετινό μήνυμα είναι ξεκάθαρο: «ΣΗΚΩ και έλα στο γήπεδο. Η θέση σου σε περιμένει! ΜΠΑΙΝΕΙΣ κι εσύ στο παιχνίδι!».

Φυσικά, όπως και την περσινή σεζόν, έτσι και φέτος οι τιμές των εισιτηρίων είναι προσιτές για όλους όσους θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, η οποία προσπαθεί να απαλλαγεί από τα χρέη του παρελθόντος.

Από σήμερα (30/6) ξεκινάει η πρώτη φάση της διάθεσης διαρκείας, αφού προηγούνται όσοι είχαν διαρκείας την περασμένη σεζόν. Έως τις 21 Ιουλίου μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας σε προνομιακή τιμή.

Από την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο. Νέα εισιτήρια διατίθενται σε όλες τις θύρες του γηπέδου αλλά από 30/6 μέχρι και 21/7 δεν θα είναι διαθέσιμες οι θέσεις των κατόχων διαρκείας της σεζόν 2022-23. Από τις 24/7 όλες οι θέσεις θα είναι διαθέσιμες χωρίς κανένα περιορισμό.

Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Χθες (29/6) δημοσιεύτηκε και το βιντεάκι που ετοίμασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την προώθηση των διαρκείας στα social media.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:


Τελευταία νέα

Πολύτιμες «ανάσες» στον ΠΑΟΚ

Διήμερο ρεπό χορηγήθηκε από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου στο αγωνιστικό τμήμα μετά την εντός έδρας Κυριακάτικη (28.04) αναμέτρηση με την...

Στην ίδια κατηγορία