Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Επιβεβαίωσε την προσφορά του ΠΑΟΚ για Τσάλοφ η ΤΣΣΚΑ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αναζητά την ενίσχυση του στην κορυφή της επίθεσης και αναμένεται, αν όλα πάνε καλά, μέχρι τη Δευτέρα (3/7), να ολοκληρώσει την κίνηση του, αφού έχει φτάσει ήδη σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή, και περιμένει τις διαπραγματεύσεις του ίδιου με την ομάδα για να μείνει ελεύθερος, ή να χρειαστεί να πληρώσει ο Δικέφαλος ένα λογικό αντίτιμο για την απόκτηση του.

Μεταξύ άλλων, οι «ασπρόμαυροι» ασχολήθηκαν έντονα και με την περίπτωση του Φέντορ Τσάλοφ, καταθέτοντας πρόταση ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την απόκτηση του 60% των δικαιωμάτων του. Μάλιστα η συγκεκριμένη κίνηση επιβεβαιώθηκε επισήμως από την ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας, με τον εκπρόσωπο τύπου της, Κιρίλ Μπρέιντο να δηλώνει πως δεν ικανοποιεί τα «θέλω» της για τον ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ύπαρξη της προσφοράς του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, συμφωνούμε με την άποψη των οπαδών μας, που έγραφαν στα social media ότι η προσφορά δεν αντιστοιχεί με την αξία του Τσάλοφ στην αγορά. Δεν φτάνει ούτε τα δικά μας «θέλω» για την παραχώρηση του».


Τελευταία νέα

Ρίχνεται από σήμερα στη μάχη των πλέι οφ

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει σήμερα την πορεία του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις...

Στην ίδια κατηγορία