Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κανελλόπουλος: «Ό,τι χρειαστεί για ένα θετικό αποτέλεσμα»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο, Πέμπτη (21/9), την Ελσίνκι στη Φινλανδία, με τους γηπεδούχους να δίνουν τη συνέντευξη Τύπου τους, με τον, Έλληνα, Γιώργο Κανελλόπουλο, να εκπροσωπεί τους συμπαίκτες του.

Ο πρώην μέσος του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο, τα δυνατά στοιχεία που έχουν εντοπίσει, αλλά και την εμπειρία του από το Φινλανδικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις διαφορές του ποδοσφαίρου στην Φινλανδία:

«Δεν θα έλεγα πως είναι πολύ διαφορετικό το ποδόσφαιρο εδώ. Έχει ρυθμό και ταχύτητα. όπως στην Ελλάδα. Θέλουμε τη μπάλα στα πόδια μας, αλλά ξέρουμε και πως να διαχειριζόμαστε καταστάσεις χωρίς την μπάλα».

Για την απόφαση του να ενταχθεί στη Ελσίνκι και τις πρώτες του εντυπώσεις:

«Ήταν κάτι διαφορετικό . Το σκεφτόμουν για καιρό πριν πάρω την απόφαση, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Ωστόσο, έχω προσαρμοστεί στο 100%».

Για τα σημεία- κλειδιά του ΠΑΟΚ, όπως τον έχουν μελετήσει:

«Τα σημεία κλειδιά του ΠΑΟΚ είναι η επιθετική του ποιότητα και η ικανότητα του στις αντεπιθέσεις. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη σε μας, και πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Έχουμε μελετήσει τον ΠΑΟΚ και τον τρόπο παιχνιδιού του θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για τη μάχη της πρόκρισης:

«Οι όμιλοι είναι περίεργο θέμα έχουμε δει φαβορί να μένουν εκτός ομάδες που δεν είναι φαβορί να προκρίνονται. Υπάρχει φαβορί και είναι η Άιντραχτ. Εμείς από την πλευρά μας κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά».


Τελευταία νέα

Ετοιμάζεται για το αντίο ο Βιεϊρίνια

Τρείς αγωνιστικές απέμειναν για το τέλος της φετινής σεζόν του ΠΑΟΚ, τρείς «τελικοί» τους οποίους πρέπει να κερδίσει ώστε...

Στην ίδια κατηγορία